![]() |
Re: AutoTuningShow 2 Satu Mare: se apropie
Quote:
|
mai baieti da si voi pe Tengu l-ati invitat pt Drift?...chiar asa de mult il apreciati?...eu l-am vazut si nu este chiar asa spectaculos...baietii din ungaria fac treaba mai buna:)
|
Quote:
|
Am sa fiu si eu prezent 100%
|
Păiii, nu o să fie descalificat. Dar, gāndeşte-te, ce ar fi dacă toată lumea (Oltcit, Dacia, CRX, BMW, Subaru, Evo, M5, etc) ar face un mic burnout, un mic drift, o mică acţiune pt public. Dacă nu va face abuz de situatie, se poate
|
Quote:
|
Da, ce fain. Dupa un "pic" de burnout se uzeaza cauciucul si in urmatorul minut in timpul liniutei fortezi si primesti explozie, dupa care te trezest intre spectatori..... Merita?
|
Quote:
|
sper sa fie lume si show pe cinste.....da pana acum nu am vazut nimic in oras nici un anunt, f putina lume stie de eveniment
|
Informatia Zilei, tiraj peste 14000/zi/BRAT deja au fost 5-6 aparitii, (afis/text) Szatmari Friss Ujsag, tiraj peste 10000/zi/BRAT: 6 aparitii (afis+text), pe www.erdon.ro este text, pe City Radio, Kiss FM si Radio Transilvania este difuzat spotul radio in limba romānă, respectiv maghiară. Se aplică afişe A3 in locaţii-cheie de către echipa noastră, vineri/sāmbătă vor distribuite pliante la semafor, duminica au fost distribuite la piaţa auto. Nu prea ne ocupăm de afişe pe stradă deoarece vor fi puse peste ele afişe electorale.
Imi pare rău dacă nu te-ai intālnit cu aceste materiale şi mulţumim pentru sprijinul moral. |
am vazut deja pe 1 masina afis... dar si acela nu tare bine ca avea folii pe geam si na:D
|
In nici un caz nu am zis de rau si rog ca nimeni sa nu o ieie ca atare. Eu personal nu am dat de aceste aspecte si m-am gandit ca e ok daca o mentionez.
gergo... daca reusesc sa negociez cu conducerea magazinului sa se imparta si la noi afise te contactez in cel mai scurt timp sunt convins eforturile depuse de voi pentru organizarea acestui event o sa deie roade! Va salut! |
Sallllllll alll am vazut si eu un afis la mirel pe masina pana duminica mai punem afise ,treaba e sa fie vremea buna sa nu ploaie ka am pus o degeaba vor fi afise tot orashu ,multumesc celor care au facut afisul Auto TuningShow 2 stiu ei de ce :)
|
AM UN POST DE RADIO PE NET SI SUNT SI EU DIN SM cine imi poate da si mie spotul sal pun pe radio ma gasiti la idde mess ciprifly sau poate ati auzit de RADIO FLY ROMANIA www.radiofly.us
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning