Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers.html)
-   -   ADEVARATUL TUNING SHOW ! (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers/7310-adevaratul-tuning-show.html)

Psycho 24-08-05 21:45

bah voi ati facut comando de supt sticle sugativelor eratzi totzi ruptzi in gura .. dar oricum a ieshit super super frumos ... am ajuns tarziu dar am prin un super bahouse .. oricum respekt ptr voi shtitzi sa va distratzi ... si sper k v`a placut compania noastra ... si k v`ati distrat si nu v`a parut rau k ati venit ... la mai mare .. ashteptam .. mai multe .. si mai dese ... altfel de intalniri ...

??!?!?!!? MAI FACEM ASA CEVA ????

Cand ??!?!

SpeedeR 25-08-05 00:10

da mey...a trebui sa vii tu mai tarziu..

cand?! este o intrebare buna.... sper k raspunsul sa fie \"cat mai curand\" ;)

can't wait :twisted: :twisted:

B-69-TAU 25-08-05 01:24

ar fi chiar super sa mai facem unul asa, poate cine stie....

Lucian 25-08-05 08:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
bah voi ati facut comando de supt sticle sugativelor eratzi totzi ruptzi in gura .. dar oricum a ieshit super super frumos ... am ajuns tarziu dar am prin un super bahouse .. oricum respekt ptr voi shtitzi sa va distratzi ... si sper k v`a placut compania noastra ... si k v`ati distrat si nu v`a parut rau k ati venit ... la mai mare .. ashteptam .. mai multe .. si mai dese ... altfel de intalniri ...

??!?!?!!? MAI FACEM ASA CEVA ????

Cand ??!?!

Tu sa taci ! Nici nu ai baut cu noi , l-ai furat pe TYE .... Sa nu te prind ca dau cercuri in jurul tau cand mergi ! Glumeam ... dar trebuie sa-ti speli pacatele cu JACK ! Si o sugetie pt Ceres - baga o firma luminoasa cu \"Jack lives here\" ! :twisted:

ct77pia 25-08-05 12:22

toba cu placere oricum ce a fost acum as vrea sa fie in fiecare zi sper sa schimb si eu masina ca sa imbolnavit :twisted: poate o ia un on sanatos :oops:

CeReS 25-08-05 13:33

1 Attachment(s)
:arrow:

Lucian 25-08-05 13:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CeReS\"
:arrow:

reprezent ! respect !

TOBA^ 25-08-05 15:30

RESPEKT CONSTANTA...

EvLSant0S 25-08-05 17:23

Mult prea tare ! Respect !

Mr.Nice 26-08-05 07:28

Ce se mai aude cu filmuletele si pozele de atunci kre nu au fost postate nici pana acum?

PEACE
:peace:

ERY 27-08-05 17:26

In seara asra sarbatorim ziua lui PIA...unde credeti.......? :lol:

TOBA^ 27-08-05 21:15

a ziua lui PIA???? La muti ani !!!! daca este ziua lui ...

Raz 28-08-05 18:47

LA MULTI ANI P I A .......Imi pare rau ca nu am putut fi si noi acolo cu tine....... Dar am avut reprezentanti cu GREUTATE :D Si apropo........ MARFA cadou ai avut :drunk: :drunk:

Lucian 28-08-05 19:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Raz\"
LA MULTI ANI P I A .......Imi pare rau ca nu am putut fi si noi acolo cu tine....... Dar am avut reprezentanti cu GREUTATE :D Si apropo........ MARFA cadou ai avut :drunk: :drunk:

Stii tu ! Toate cele bune ! La multi ani !

ct77pia 29-08-05 13:25

multumesc cea mai mare surpriza a fost ca de la buc au venit precial micutzu, iulian (sprer sa il sune si socrului lui stie el) si gsi multumesc inca odata

All times are GMT +2. The time now is 04:22.

- Copyright 2026 4Tuning