![]() |
bah voi ati facut comando de supt sticle sugativelor eratzi totzi ruptzi in gura .. dar oricum a ieshit super super frumos ... am ajuns tarziu dar am prin un super bahouse .. oricum respekt ptr voi shtitzi sa va distratzi ... si sper k v`a placut compania noastra ... si k v`ati distrat si nu v`a parut rau k ati venit ... la mai mare .. ashteptam .. mai multe .. si mai dese ... altfel de intalniri ...
??!?!?!!? MAI FACEM ASA CEVA ???? Cand ??!?! |
da mey...a trebui sa vii tu mai tarziu..
cand?! este o intrebare buna.... sper k raspunsul sa fie \"cat mai curand\" ;) can't wait :twisted: :twisted: |
ar fi chiar super sa mai facem unul asa, poate cine stie....
|
Re:
Quote:
|
toba cu placere oricum ce a fost acum as vrea sa fie in fiecare zi sper sa schimb si eu masina ca sa imbolnavit :twisted: poate o ia un on sanatos :oops:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
RESPEKT CONSTANTA...
|
Mult prea tare ! Respect !
|
Ce se mai aude cu filmuletele si pozele de atunci kre nu au fost postate nici pana acum?
PEACE :peace: |
In seara asra sarbatorim ziua lui PIA...unde credeti.......? :lol:
|
a ziua lui PIA???? La muti ani !!!! daca este ziua lui ...
|
LA MULTI ANI P I A .......Imi pare rau ca nu am putut fi si noi acolo cu tine....... Dar am avut reprezentanti cu GREUTATE :D Si apropo........ MARFA cadou ai avut :drunk: :drunk:
|
Re:
Quote:
|
multumesc cea mai mare surpriza a fost ca de la buc au venit precial micutzu, iulian (sprer sa il sune si socrului lui stie el) si gsi multumesc inca odata
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning