![]() |
100 de euro ????????????? multisor dar sper ca a meritat
|
de unde ai luat tub-ul si la ce pret ca ma bate gandul sa pun si eu doua dalea dar pt discurile de frana sa le raceasca ca nu sunt ventilate am scos eu tablele alea de protectie dar tot nu imi ajunge racirea tot le incing de iese fum hihihihiiiiiii :)))))
|
3 Attachment(s)
...si al doilea set de poze cu o modificare de ordin estetic la motor. Aparent simplu de facut, am stat vreo 2 ore doar la pregatire (impachetarea cu hartia adeziva) Nu e gata inca pentru ca mai sunt diferente de culoare la negru (umbre), dar o sa le rezolv cat de curand cu niste hartie abraziva foarte fina. Am folosit vopsea termorezistenta, imi ramasese de la vopsitul etrierelor.Mie imi place cum a iesit, am ales rosul pentru ca se va potrivi bine cu sway-bar-ul pe care il montez maine, tot maine o sa duc la \"tras\" si jentile. Gropile :cry: In curand o sa comand si fishe mai competitive, care vor fii tot rosii :wink:
|
2 Attachment(s)
... 8)
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
asa va arata
|
2 Attachment(s)
asa si daca puteti sa ma ajutati cu niste cauciucuri uzate pe 15 cu talon jos undeva la 205 doar pt proba vreau sa bag jenti pe 15 si ele au cauciucuri 225 50 pe 15 si nu incap de nici o culoare si nu vreau sa investesc in cauciucuri si sa nu mearga pe masina sau macar o roata de imprumut tot asa pe 205 sau chiar 195 pe 40 50 pe 15\" cu prinderea in 4 prezoane
roata din aluminiu e cea pe 15 de 225 si cea care apare deasupra in poza cu 2 roti e roata care o am pe masina 185/60/14 si jentile sunt foarte ieftine ceva la 500 de mii lei 2 bucati si cred ca merita efortu |
Ai pute sa \"umfli\" aripile. Ajungi la aceiasi bani pe care i-ai da pe cauciucuri. Si castigi mult si la aspect... :idea:
|
stii cum sta treaba tabla arata inca bine si nu m-as baga la taieri chesti dastea sudura fibra peste tabla ca nu tine si alte modificari ca rugineste mai repede ....... :(
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
|
8 Attachment(s)
cred ca e momentul sa pun si eu ceva poze cu daciutza mea nu????
nu radeti e facuta pe bani putini sa chiar fara bani :P |
Sa-ti traiasca si sa-ti infloreasca :wink:
|
4 Attachment(s)
Abia m-am intors dela service. In sfarsit am montat \"dom-ul\" (astazi am aflat ca asa se cheama de fapt) pe masina. Chiar si numai vizual da bine zic eu... 8). A trebuit sa desfacem prinderea de sus a amortizorului, am dat gauri in \"oale\" si intr-o ora a fost gata. Uite rezultatu':
|
pai nu is cam mici suruburile alea parca asa par din poza ????? macar daca erau mai multe ...
|
motoru e 2900 nu visi ? de ce scrie 2.8 :?:
dap shi pe langa aspect dom ul prinde bine masini ,rigidizeaza caroseria |
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning