Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   am mostenit o dacie sport (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/72445-mostenit-dacie-sport.html)

marele_ouu 02-05-08 00:55

Re: am mostenit o dacie sport

un sfat sincer cu loatu din chiuloasa si modificat un motor de dacie nu se merita pt 1000 2000 de km maxim chiar nu se merita si credema ca stiu ce zic .

B 89 WRC 02-05-08 01:14

deci cine cunoaste stie

eugen_pustiu 02-05-08 15:14

super masina...cu istorie.....bv man..bafta in continuare cu proiectul....dak nu eram BMW-ist dacia era prima masina in care eram gata sa investesc...mai ales una spor...

aborigenu 02-05-08 23:07

Quote:

Originally Posted by marele_ouu (Post 1510174)
un sfat sincer cu loatu din chiuloasa si modificat un motor de dacie nu se merita pt 1000 2000 de km maxim chiar nu se merita si credema ca stiu ce zic .

merci nene stiu asta , dar mai stiu si ca au fost multe materiale din care au fost facute chiulasele, materiale care aparent pentru multi ar fi unu si acelasi.

daca faci o vizita pe la remat in timpul sezonului cand se colecteaza rablele e posibil sa gasesti o chiulasa de genul asta. pe langa toate balariile inscrise pe chiulasa mai e scris "ceva" acel ceva fiind raritatea aia veche de care zic eu mai sus , materialu din care e facut e asemanator ca si caracteristici cu chiulasele frantuzesti:!:

dar ca la romani s-a strigoit treaba si au inceput sa se faca petarde

aborigenu 03-05-08 10:56

st constient ca piesele nu st fiabile dar pt inceput facem biciu sa pocneasca din orice:D

daman 05-05-08 22:51

credeam ca ai dus-o la remat

marele_ouu 06-05-08 01:53

vezi ca io am facut experimente deastea pe o dacie di 72 deci mai exact un r 12 si tot nu a tinut credema mai exact motor de r 12 asa scrie in carte deci inca o data nu vb prosti .treaba sa rezolvat relativ usor un motor de r 5 alpine si sa terminat cu toate problemele .

aborigenu 06-05-08 11:51

Quote:

Originally Posted by marele_ouu (Post 1517179)
vezi ca io am facut experimente deastea pe o dacie di 72 deci mai exact un r 12 si tot nu a tinut credema mai exact motor de r 12 asa scrie in carte deci inca o data nu vb prosti .treaba sa rezolvat relativ usor un motor de r 5 alpine si sa terminat cu toate problemele .

ca bine ar fi dc ar creste in gradina motoru asta sau dc l-as gasi pe malul argesului

Villy ATS 23-06-08 23:31

si intr-un final in ce sa mai intamplat cu masina?

Messerschmitt 24-06-08 18:14

si ai mai facut ceva la masina??

aborigenu 24-06-08 20:48

in lipsa unui garaj unde sa pot face reparatii etc.... si a banutzilor pt investitie cred ca o sa vand masina un pret informativ pt cine e interesat 400E fara motor , itp pana la sf lui 2009

Messerschmitt 24-06-08 22:26

eram soto ca asa o sa se intample!!

Messerschmitt 24-06-08 22:26

pacat... ca era frumos

aborigenu 24-06-08 23:28

Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 1611202)
pacat... ca era frumos

e o vorba fiecare dupa posibilitati de unu singur e greu , dc as avea un garaj undeva pe aproape nu m-ar deranja sa las masina acolo, in mom de fata garaju kre l-am avut la dispozitie trebuie eliberat si era la 7 km de mine .

ozn_yakuza 25-06-08 11:05

bai barbate de ce nu vb cu prietenul meu mihai AMD ca el are o curte f mare si ar putea sa iti gazduiasca masina si nu o deranjeaza nimeni si nimic.intra si vb cu el ca poate va intelegeti voi cumva,eu oricum o sa ii aduc in discutie treaba asta si nu mai vinzi sportiva.

All times are GMT +2. The time now is 22:08.

- Copyright 2026 4Tuning