Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   VW Passat - By Alin (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/72064-vw-passat-by-alin.html)

ByAlin 25-03-08 20:05

Re: VW Passat

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1443833)
is frumoase astea noi...:) ..dau bine..dar totusi ma gandesc...pe spate nu mergea pus un distantier cva?:D

eu ma gindesc ca tu gindesti prea mult si de facut nu cred ca faci nimic:oops:

buddy_lexx 25-03-08 20:12

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1446073)
eu ma gindesc ca tu gindesti prea mult si de facut nu cred ca faci nimic:oops:

mda..deci eu stiam k forumu e facut k oamenii care`l urmaresc sa`si impartaseasca ideile...nuj ce e asa de condamnabil faptu k mi`am exprimat un punct de vedere... dar in fine.. va las pe voi cei care faceti multe si spuneti putine sa discutati..

ByAlin 25-03-08 20:48

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1446102)
mda..deci eu stiam k forumu e facut k oamenii care`l urmaresc sa`si impartaseasca ideile...nuj ce e asa de condamnabil faptu k mi`am exprimat un punct de vedere... dar in fine.. va las pe voi cei care faceti multe si spuneti putine sa discutati..

AI IDEIE CE INSEAMNA SA PUI DISTANTIERE LA JANTELE+ CAUCIUCURILE CARE SUNT PE PASSAT:?::?::?::?::?::?:

dangti16v 25-03-08 21:29

2 Attachment(s)
una de jos...si una de sus:D

buddy_lexx 25-03-08 21:59

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1446238)
AI IDEIE CE INSEAMNA SA PUI DISTANTIERE LA JANTELE+ CAUCIUCURILE CARE SUNT PE PASSAT:?::?::?::?::?::?:

nu mai zic nimic... puteai sa explici ca nu se poate sau se poate.. daca vroiai..sau nu... nu sa ma critici pe mine k ce zic si ce fac... nu mi se pare fairplay

ByAlin 25-03-08 22:15

25 Attachment(s)
Citeva Si Cu Passatu;)

redrider 25-03-08 22:47

ma baieti , sistemu usilor e facut d voi sau comandat??daca e comandat...un pret informativ???

ByAlin 25-03-08 23:14

Quote:

Originally Posted by redrider (Post 1446677)
ma baieti , sistemu usilor e facut d voi sau comandat??daca e comandat...un pret informativ???

COMANDAT/800EUR.

Ali_ump 26-03-08 08:52

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1446102)

Trebuia sa vii sa vezi cu ochii tai ...cand s-a lucrat la masini nu sa stai in spatele calculatorului si sa astepti p;oze si explicatii ...asa mi se parea normal ...daca erai interesat atat de tare. Parerea mea !!!

VaLeX 26-03-08 09:56

nu stiu de ce va suparati atat , omu a pus o intrebare , era curios , poate neinformat , pentru asta nu stiu daca trebuie criticat si luat la intrebari "de ce n'ai venit sa ajuti la masina" sau chestii de genu' , fiecare cu ale lui : unii cu masinile , altii cu privitu , asta e viata .

ps. felicitari pt masina

Ali_ump 26-03-08 11:54

Da nu am zis sa vina s ajute ...dca il interesa ceva si voia sa stie putea sa vina sa vada ... nu il obliga nimeni sa faca nimic ...

buddy_lexx 26-03-08 12:09

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1447354)
nu stiu de ce va suparati atat , omu a pus o intrebare , era curios , poate neinformat , pentru asta nu stiu daca trebuie criticat si luat la intrebari "de ce n'ai venit sa ajuti la masina" sau chestii de genu' , fiecare cu ale lui : unii cu masinile , altii cu privitu , asta e viata .

ps. felicitari pt masina

no comment... oricum fiecare ii tine partea celui cunoscut aici..
dar in fine sa nu facem off topic ku discutiile astea interminabile...

masina e super ... felicitari

redrider 26-03-08 15:35

mai taticule...daca te-am insultat cu ceva imi cer scuze dar daca nu ai vazut sunt "incepator" :) pe aici si de cand m-am alaturat comunitatii(sapt trecuta)am stat si m-am uitat la toate commenturile de pe "Piatra Neamt",poze cu masinile si altele.Am pus intrebarea asta pt ca am vazut de cumparat sisteme LSD la niste preturi cam marisoare(cam 1500 - 2000 $)pt diferite modele...si eram curios!!da hai sa nu mai deviem de la subiect...va spun ca sunt frumoase masinile d l prezentare si vad ca incepe usor usor s ia amploare fenomenu tuning si in pn ceea ce e.....minunat!!bafta la proiecte si la cat mai multe!!!

Quote:

Originally Posted by redrider (Post 1448103)
sisteme LSD

corectez - lds

ByAlin 26-03-08 19:04

Quote:

Originally Posted by redrider (Post 1448103)
mai taticule...daca te-am insultat cu ceva imi cer scuze dar daca nu ai vazut sunt "incepator" :) pe aici si de cand m-am alaturat comunitatii(sapt trecuta)am stat si m-am uitat la toate commenturile de pe "Piatra Neamt",poze cu masinile si altele.Am pus intrebarea asta pt ca am vazut de cumparat sisteme LSD la niste preturi cam marisoare(cam 1500 - 2000 $)pt diferite modele...si eram curios!!da hai sa nu mai deviem de la subiect...va spun ca sunt frumoase masinile d l prezentare si vad ca incepe usor usor s ia amploare fenomenu tuning si in pn ceea ce e.....minunat!!bafta la proiecte si la cat mai multe!!!

corectez - lds

n-ai de ce sa-ti ceri scuze,am dat eu un raspuns cam scurt

ByAlin 26-03-08 21:52

16 Attachment(s)
citeva de prin piatra
;):lol::rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 04:01.

- Copyright 2026 4Tuning