Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Taunus 2.9 V6 Cosworth - El torro (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/7155-ford-taunus-2-9-v6-cosworth-torro.html)

TZG@ 21-03-08 09:56

Re: El torro

foarte frumos... multa munca... felicitari!

oq 21-03-08 11:05

arata f bine dar cand va primi niste jante pe masura atunci va fi si mai si!!! succes in continuare cu el :)

RA_2fast4u 21-03-08 23:25

E alta treaba. Arata mult mai bine ca inainte. Felicitari.

A, stupid question: cum bagi benzen acum daca ai scos busonul.. ?

B e V 24-03-08 08:54

prin bluetooth...
cand speli masina sa ma anunti ca vreau sa o trag in chip, daca e voie :?:
L.T. imi place mult fata, am admirat-o intr-o seara, caci pozele nu imi prea dau voie sa vad multe :cry:

pufosu77 26-03-08 13:13

ce vrei sa faci frate din el... Camaro....Hemi Cuda......:))

tu nu ai fost si in revista....sau nu imi aduc eu aminte bine?????
numai stiu in ce numar....

NWZeu 26-03-08 18:16

@pufosu77 - foloseste cuvinte romanesti intregi (fara messengerisme), ok :?::!:
PS: ca fapt divers de cultura auto .... ce vrei tu sa zici e Plymouth Barracuda, poreclita si CUDA, un muscle-car fabricat intre anii 1964–1974, HEMI este un tip de motor (rival cu cel Mopar), acest motor are ca particularitate camerele de ardere "hemisferice", ce inseamna asta in limba engleza - inverted bowl-shape (traducerea in limba romana e cam aiurea).

Xdriver 27-03-08 07:24

Mie imi plac foarte mult jantele astea si consider ca se potrivesc fff bine cu stilul masinii, dar.....gusturile nu se discuta.
Rezervorul original a fost inlocuit ca sa poata fi facuta evacuare dubla si sa se poate monta toba si pe partea dreapta. Alimentarea cu benzina se face normal, ca la orice masina, nu prin bluetooth:)), busonul daca te uiti atent o sa vezi ca este pe stalpul dreapta spate;)

Masina nu a fost in nici o revista......multi o confunda cu cea a lui Sammy, dar aceea este facuta intr-un stil total diferit. La Transilvania Tuning Days o sa le vedeti pe amandoua una langa alta, ca sa nu mai fie confuzii.

De cand au fost facute pozele, masina a fost coborata putin si i s-au montat oglinzi retrovizoare (lipsa lor fiind observata de ffff putini:))
In curand o sa postez si ceva poze.....

B e V 27-03-08 12:55

4 Attachment(s)
cateva poze, de la mine:

Xdriver 27-03-08 14:18

1 Attachment(s)
Intr-adevar, pozele de mai sus sunt mai recente.
Pun si eu o poza fordu lui Sammy

smtraxx 30-03-08 13:55

Asa..;)) sa se vada diferenta..!!

oq 04-04-08 18:33

asa arata mult mai bine ..coborata si oglinzile sunt de efect spor in continuare!!!

B e V 16-04-08 23:45

5 Attachment(s)
alte poze

Silencer Power 17-04-08 12:46

Este foarte misto masina, felicitari!

Cu motorul ce ai mai facut, ai pus altceva?

Xdriver 17-04-08 13:06

La motor inca nu am facut nimic, dar dupa sarbatori urmeaza.........................;)

Xdriver 08-07-08 12:49

3 Attachment(s)
Masina a catigat deja 2 premii de Best Custom, una Transilvania Tuning Days-din Cluj si una la Tim Tuning Show- in Timisoara.
Intre timp i-am montat si un compresor mecanic :D, numai ca inca nu mi-au sosit toate piesele necesare ca sa il pot pune la treaba.

All times are GMT +2. The time now is 17:36.

- Copyright 2026 4Tuning