![]() |
Re: Vreau sa cumpar o masina !
si daca ai 500cai o sa ai 1000ture la 100nu? pai stai asa ca asta nu depinde de putere, depinde de rapoartele cutiei de viteze. la unele a 4a de exemplu e mai lunga, la altele mai scurta. uite, ia o duba de 120cai si mergi cu a4a la 100 sa vezi ce se intampla:))
deci practic tu poti sa ai 1000cai, daca ai raport scurt poti sa ai 6000ture la 100, si poti sa ai 60cai si sa mergi la 3500cu a4a la 100... chestia asta cu turatia nu e chiar asa, poti sa ai un consum de 11% sa zicem la 3000ture, si de 8%la 3500. depinde de masina. deci nu e valabila afirmatia ta. iar cat despre ce zice caddylac_slk, nu e tot timpul asa. orice cal in plus iti poate aduce consum mai mare, pentru ca motorul se "chinuie" mai putin => mai putina benzina in amestec => consum mai mic. ia ca exemplu opel. 1.9cdti de150cp are consum mediu mai mic decat 1.9cdti de 120cp. deci nu exista un criteriu stabil pentru stabilirea consumului. asta determini cel mai bine din datele tehnice ale masinii |
m am referit strict la motorul meu, 1.8 T, si la turatiile in functie de rapoarte si viteza. i am dat omului un exemplu, de crestere a cailor ( respectiv resoftare) prin care nu creste si consumul.
|
Eu t sfatuies sa it iei un 407!Atata tot!Ai spatiu, motor Hdi kre e d 1000 d ori mai bun ca TDI si design de lasi lumea lata!
|
eu iti zic sa cauti bine ... ca o sa gasesti a4 1,8T 150 de cai ... benzina :) exact motorul lui amphetamine de pe a6 daca nu ma`nsel eu :) ...
de prin 2001 - 2002 incoa`...si e o masina destul de buna :) |
no more a6 de demult. baaad engine:))
1.8T + multitronic + masina mare = e mai palpitant si mai ieftin scuteru:)) vezi asa cum saaaare turometru si nu se duce niciunde... bagi picioru in fund se duce si turometru ca de e smecdher si dup-aia scaaaade treptat. un singur lucru mi-a placut la cutia aia: daca o calcai incet la 2000max ramanea. nu auzeai nimic... da tot consumai mult:)) deci 1.8t pe MAXIM audi a4/vw bora/octavia neaparat manuala |
Quote:
cat despre achizitie eu daca as fi avut 19 ani si dupa bac 14000 euro, as intra la faculatate sa-i conving pe parinti sa-mi dea bani de-un golf V GTI ;) |
Quote:
|
imi placea, si inca imi place, dar imi plac audi-urile pana in a6 cel nou, inclusiv acesta.
restul, sunt aiurea. adica audi nu imi mai insipira nimic. parca ar vrea cate putin din toate (sportivitate, look sportiv+elegant, eleganta), dar nu exceleaza la nimic. parca ar vrea sa fie o "medie aritmetica" intre bmw si mercedes, dar nereusita. pacat. |
Quote:
|
doamne amphetamine, si ionutz_cluj ... ce discutii in threadu` asta :))) =)))) deci ... eu dadusem comm mai sus cu motorul lui amphetamine citind asa in graba ... si cand am citit tot ... vai :)) =)) tzatzichi sau cum o avea nicku` ... suparat rau pt orice de alta natzie in afara de cea germana pfff ...
|
pai de-aia e forum,sa ne putem certa linistiti:)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning