![]() |
Re: Glfprdct. presents NoSpeedLimit The Movie Trailer
Ce pot sa zic ... felicitari pentru film Golfuletz si sa ne m-ai incanti cu asa filme.:-)
Golfuletz is the best.:-) |
dragut film, ce nu imi place :
cum trece muzica , vocea groasa ( a trebuit sa dau bassu' la minim la boxe ca sa inteleg ce zice ) , si trecerea de la o actiune la alta prin ecran negru.. |
BRAVO tati, e treaba, super tare montaju`, superi tari baietii si masinile lor, stiu ce sa faca cu ele si asta e cel mai bine :D felicitari si tineti`o tot asa !!!
|
foarte tare sfarsitu :)))))))))))))))))))))) marfa filmu marfa coincidenta, k io cred k am mai vazut masinile astea din film pe undeva dar nu imi dau seama pe unde :))))))))))
|
Frumos filmuletzul dar Golfuletz dar noua nu ne-ai zis:???:... sau totul a fost filmat intr-o seara :rolleyes2. acum cand am fost in Bucuresti se alaturau si dany si sasha la filmari sau va era frica ca luati bataia de la oltcit ..pacat ca dany era incarcat cu muzica dupa el ...dar era ceva frumos oricum, sau faceam ceva la Craiova.. :rolleyes2 , in fine... sper sa facem ceva mai mare si mai frumos :-P \
Felicitari tuturor celor care au participat , Frumos Frumos si iara Frumos ;) |
McMate daca ai fost in California USA sigur ne`ai vazut.... :D daca ai vazut descrierea filmului .. la FilmingLocation
Bodyspeed e filmat inainte de TuningDays :D |
mult prea tare filmul!! mii de felicitari!
|
golfuletz..tot respectul.. un film superb..
|
Quote:
|
Re: GolfuletzStudio present NoSpeedLimit TheMovie FULL
GolfuletzStudio present NoSpeedLimit TheMovie FULL
super!!! felicitari! :) |
foarte frumos....mi-a placut in special chestia cu " Special Guest" din descriere:)
|
foarte tare golf .. bv :D
|
esti MARE domle' ce sa mai , foarte TARE filmul si bafta MULTA si de ACUMA in colo !! :rolleyes2:idea::-P
Fratele '' X E L '' te saluta !! ;):arrow: |
moaaaaa nota 10....da parca ne-am intalnit prin california nu ..... :D verifica ****** masinile :P BV Golfuletzzzzz sa dai mielu de paste ca mai botezat :)))))))
|
Foarte tare filmul...felicitari Golfuletule...;););)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning