Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noua emblema Dacia la "disectie" (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/70472-emblema-dacia-disectie.html)

Urban_Racing 12-03-08 21:10

Re: Noua emblema Dacia la "disectie"

e frumoasa k limba rusa!
imi cer scuze de pe acum de la cel caruia o sa ii rup emblema k sa o fac functzionala! :D

andrei.badea 13-03-08 21:36

Un lucru k lumea aveau si ei. Si binenteles k a trebui sa il strice sa fie treaba treaba. YUCH!

Opportunity 14-03-08 11:26

ar fi tare sa ai un buton pe care sa il apesi si pac sa sara emblema..ca un desfacaret..dupaia o pui la loc :D

Vely 14-03-08 16:45

Francezii astia si-au dat seama ca romanii beau cam mult!

Stoxy_69 14-03-08 20:02

sau poate o sa dea si ei un breloc cu sigla sa o folosesti ca desfacator

mitza mtb 15-03-08 00:22

zici ca e deskizator de sticle=))

mitza mtb 15-03-08 00:23

bha da astia scoate pt fiekare model de masina si o sigla noua??;))

Al3xPuma 15-03-08 16:06

E foarte clar .. romanu si berea frati de sange :D poate ca sau gandit ca vor avea mult succes cu sigla noua .. am auzit ca au si un MOTTO " Nu ai cu ce sa desfaci berea ? Ai ramas in pana de ideei ? Aminteste-ti un lucru SANDERO " :))

chitzi 15-03-08 19:32

da o sa fur si eu una de pe un sandero cand o sa apara sa desfac sticlele de bere :))

mad_aurel 22-03-08 13:57

e chiar desfacator de bere, aviz soferilor bautori.........luati dacia , inclus desfacator............

nea_gogu_de_la_gaze 26-03-08 07:11

adevarat!asteptam urmatoarea sigla sa semene cu un tirbuson cu aripioare ;),Cea de pe logan mi se parea mai reusita decat asta:) de fapt daca stau sa ma mai uit odata la emblema noua ma gandesc ca pana si emblema cu pasarea aceea de pe modelele vechi de dacie mi se pare mai frumoasa :))

getedoi 07-04-08 14:34

Ar trebui pus la optionale: "...acum cu casetofon, stergatoare faruri, si noul logo"

Dacia, HOTARASTE-TE!!!

adrian46 13-04-08 14:41

mai tare aia d p logan

Stoxy_69 14-04-08 02:32

da e mai frumoasa aia de la logan dar fiecare are avantajele ei si asta de pe sandero cand o sa apara o sa se vanda in draci!!! si cand o sa apara si siglele prin targ toti o sa_si puna pa dacii si macar foloseste si ea la ceva....nu?

alexRS 15-04-08 00:52

sigur e prima masina din lume cu desfacator de bere in standard.asta poate fi un avantaj in tarile in care se bea multa bere.

All times are GMT +2. The time now is 07:50.

- Copyright 2026 4Tuning