![]() |
loool ii pui JKV la nr iar o vinzi..poate tot lu ala.. si apoi iar ii voi arata filme cu masina \"JKV\" sa ii pice mutra.... looooooooooooooooooooool. in fine te astept sa ma conving ..
|
sal
<JKV> cati CP are honda ta ?
|
Re: sal
Quote:
|
Felicitari JkV show-ul facut de tine cu honda a fost extraordinar inafara de \"ursuletz team\" ca sa zic aSA ai fost cel mai tare ,cel putin fata de ce s-a mai incercat Honda rulz :D
|
adika 106 CP... nu e prea mult..\" e vorba si de sofer\"( DITAi REKLAMA PENTRU Catalin JKV):) :) :)
|
Hai momo baga materialele promise !! :D
|
Asteptam Momo :peace:
|
Multumesc pt complimente baieti. Dar show-ul l-am facut pentru sufletul meu si pentru mentinerea spectacolului aprins, nicidecum pentru concurs. Din pacate era prima oara pentru Honda sa faca asa ceva si se putea mult mai bine. O sa invete mai multe si o sa va arate... ;)
|
speram ..macar sa prindem niste poze :)
|
7 Attachment(s)
incepem cu unele dupa drum...
|
Frumos momo asteptam si restul :peace:
|
7 Attachment(s)
azi am dat examenul de carnet si bine-inteles... nu l-am luat :( . ma rog continuam cu poze.
|
BA!!!! PUNE-TI MANA SI INVATATI!!!! Vreti sa pun conditie de inscriere in club sa fi luat permisul din prima??? Ce curaj sa mai am sa va chem la curse?
:) Ce dreaq mai baieti...ne facem de ras? |
Io am incredere in Momo :peace:
|
Re:
Quote:
tre sa iau permisu tre sa iau permisu tre sa iau permisu tre sa iau permisu :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning