![]() |
Re: Machetele mele - blue macca
6 Attachment(s)
:arrow:new
BMW X5 1/43 Bburago street fire (Cora, 10ron) +BMW M3 1/24 Bburago (multumesc just_machete), insa intr.o stare proasta deci pun doar o poza cu ea... o asteapta o aranjare...:d sper sa nu deranjez ca am postat.o la 'machetele mele' |
ai o colectie frumoasa
bravo imi place audi rs4 de unde il ai? |
6 Attachment(s)
@ andrew46: rs4 e din germania...
:arrow:new Dodge Charger R/T '69 1/24 Maisto:!:vandut (multumiri *thunder77) *am corectat |
yo ! blue_macca....asta nu e de la mine ? charger-ul ?>
|
uups! mii de scuze :( te rog sa ma ierti ca am incurcat, DA este de la tine...
asa ca modific postul de mai sus |
6 Attachment(s)
VW Eos 1/24 Motormax :!:vandut *suspensie functionala pe fata (aici e* multumiri nerophorus) |
FOARTE FRUMOS DOMNE'!!! Foarte frumos!
Insa... pret? magazin? postati toate detaliile dragi colegi! |
18 Attachment(s)
pai, am multumit cuiva, deci sa detaliez: a fost un schimb. nu stiu cat a dat omul pe macheta sau de unde a luat.o
:arrow:new Lamborghini Gallardo 1/24 Bburago:!:vandut (multumiri tzutzu) |
frumos frumos
eu il am portocaliu da parca negru e mai dur!! |
6 Attachment(s)
BMW 330i 1/24 Welly (Cora, 30ron) |
:arrow:recapitulare
MODEL........................Scara1/.. FIRMA.................(de la...) Audi RS4..........................24.........bburago Audi TT...........................24.........welly Audi Q7...........................24.........welly BMW 328i.........................24.........welly kit BMW 330i.........................24.........welly BMW M3...........................24.........bburago... ............(just_machete) BMW M Roadster................24.........bburago........ .......(just_machete) BMW M Roadster................24.........revell -plastic- BMW M Coupe...................24.........revell -plastic- BMW Z4 Coupe..................24.........schuco BMW Z8...........................24.........welly..... ..............(frostbite) BMW 6er..........................24..........hongwell Dodge Charger R/T '69........24.........maisto prorodz......(thunder77) Dodge Viper gts.................24.........bburago............ ...(ady_nsl) Ferrari F50........................24.........maisto shell Ford Mustang GT'67............24.........maisto prorodz Honda S2000.....................24.........motormax Hummer H3........................24.........hongwell Lamborghini Diablo...............24.........bburago Lamborghini Gallardo............24..........bburago........... ...(tzutzu) Lamborghini Reventon..........24..........bburago (betarosu) Mazda MX5 Miata...............24...........motormax Nissan 300ZX Fairlady..........24..........motormax Nissan 350Z.......................24..........kentoys Nissan Skyline....................24 -plastic-......................(tzutzu) Porsche 911 Carrera............24..........bburago Subaru WRX.......................24.........hongwell VW Eos.............................24.........motorma x.............(necrophorus) VW Golf R32.......................24.........maisto custom shop VW Golf 5..........................24.........welly Yamaha YZR M1..................22.........revell Chevrolet Corvette '57.........18.........bburago Ferrari Dino.........................36........maisto shell BMW M3.............................43.........bburago BMW 335i...........................43.........bburago BMW X5.............................43.........bburago Nissan 350Z tokyo drift.........64.........hotwheels VW Golf 5 GTI.....................64.........hotwheels Mazda RX7.........................64.........motormax SLR McLaren.......................64.........motormax Porsche 911carrera 4s ........64.........maisto Chevrolet Camaro concept ...64..........maisto Mazda RX8.........................72..........hongwell Mitsubishi Evo6...................72..........hongwell Volvo V50..........................72..........hongwell BMW M3.............................87.........herpa. |
ti-a mai crescut colectia nu gluma
|
2 Attachment(s)
new:arrow:
Mazda RX8 1/72 hongwell *jante de porsche gt Mitsubishi EVO6 1/72 hongwell |
10 Attachment(s)
Nissan 350Z 1/60 welly
Mazda RX7 update roti(cauciucuri mai subtiri n.avem :-" ) |
12 Attachment(s)
Honda S2000 1/24 Motormax (27ron auchan) Mazda MX5 Miata 1/24 Motormax (27ron auchan) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:29. |
- Copyright 2026 4Tuning