![]() |
Re: Espero sau Cielo ?
Cu tine domnu' Geo mereu e o placere sa vorbesc asa ca orice "scapare" este o sursa de a descoperi din ce in ce mai mult din mega creatia koreeano-olteneasca pe care o avem multi dintre noi :lol: :D .... "fasnet" cred ca e cel mai bun termen pe care l-ai fi putut alege deoarece diferentele de performanta nu se vad, eu am mers cu el si e la fel din toate punctele de vedere.
Legat de tapiserie ..... vezi ca Radu are piele :D, dar cu ea din fabrica inca nu am vazut. |
Multumesc la fel :) poate mai stam la un pahar de vorba, ca ultima (si prima) data cand ne-am vazut nu am stat prea mult.
am vorbit din auzite ca ar fi o diferenta intre performantele celor 2 motoare dohc. sincer, nici eu nu cred ca e mare diferenta... ma bucur ca ti-a placut termenul ales :lol: Radu are multe :D e stock masina lui, nu? :twisted: |
espero o consuma mai mult,o fi mai greu de intretinut,dar cielo nu mias lua nici cu 2000 de euro inscris,se conduce ca o cizma,o supernova e mult mai fiabiladecat un cielo!In cazul lui espero incepem sa vbim deja de altceva,"alta mamaliga,insa acelasi tuci"o fii cu cateva sute de kg mai grea insa e mult mai bine dotata si arata mult mai bine.momentan am un opel astra g 2.0 dti 101 cai caravan si un ford sierra 2,3d limuzina din '88,pe cel din urma ma bate gandu sal vad si sami iau un espero,ce motor...acu oi vedea
|
skorpyons... imi imaginez ca vorbesti din vasta ta experienta, dupa multe cielo pe care le-ai detinut (minim 1)... sunt curios ce inseamna "ca o cizma" la tine...
|
intradevar este diferenta ca de la cer la pamant intre astra g si cielo, dar comparatie cu supernova mi se pare total aberanta pt ca le-am condus pe toate...despre espero nu pot sa imi dau cu parerea pentru ca nu am condus...
PS: scuze de off-topic |
Am mers cu Supernova si cu Solenza .... sunt MULT sub Cielo ....le poti compara cu Daewoo Racer care este "inaintasul" lui Cielo ... de Nova nu mai zic :lol::lol::lol: iar de Astra ce pot sa zic .....2.0 100 de cai si 1.7 75 si 80 de cai ..... tehnologie de 20 de ani si culmea e ca se misca ca un Cielo (in special cutia de viteze si rapoartele) ..... cel putin la cele pe benzina asemanarea este izbitoare (ma refer doar la Astra G - classic).
|
Quote:
|
Quote:
Am condus si eu ceva masini , printre care si logan-clio-dacia supernova, iti pot spune ca mie nu mi-a placut deloc tinuta de drum a supernovei...pozitia la volan si sa nu mai vorbim de rugina. PS: vezi ca opelu tau este mai slab ca un cielo dohc pe o eventuala liniuta. |
Sa nu incepem iar cu comparatiile...totusi sa ne rezumam la ,,Espero sau Cielo?".
WRS tu esti ,,insetat" dupa liniute si deabea astepti cate un client. Nu pot sa zic ceva de espero ca nu am condus niciodata (am condus unele din marcile numite mai sus dar ma abtin)...oricum eu ma simt bine in cielo-ul meu si asta este tot ce conteaza. |
Quote:
|
Quote:
|
Tu mananci gogosi aici , vorbesti de un cielo 2006 cu motor 16v si scaune imbracate in vinilin din fabrica ?!
Am avut cielo model 2006 si cielo model 2007 , nici unul nu avea tapiterie din vinilin . PS:repet ... 16v nu s-a fabricat pana in 2004 . Spune si mie ce dotari are espero fata de cielo ? Stiu ca are: -oglinzi electrice incalzite -cotiera -airbag -abs Mai are ceva ? |
Quote:
doamneeeee cred ca o iau razna :evil: ....nu stii sa citesti am spus clar X( a inlocuit dracia aia de material textil...cel care e standard cu una de vinilin!!!! E clar? ce altceva mai clar decat asta vrei sa stii!!! n-am nimic cu cielo majoritatea din prietenii mei au cielo si totul e ok, nu e nici un fel de concureta intre noi! am codus si cielo si mi-a placut n-am zis niciodata ca nu e masina buna! Dar eu unul n-as da mai mult de 5000 euro pe un cielo stock! si daca ar fi sa aleg as alege un GLE koreana! ce-a facut koreanu nu mai face romanu' ;) ! dar ca sa ajung sa dau 7000euro cum a dat varumeo n-am s-o fac niciodata! si pt ce pt niste geamuri electrice ? ce mai are in plus fatza de cele Koreene? va zic yo n-are nimic , nici macar AC (aici vorbesc de cielo-u lu varumeo) PS : dotarile care se gasesc pe espero , n-ai sa le vezi pe cielo! nici macar pana in ultima zi de frabricatie 2007 sau cand o fi fost (ziua / luna din care nu se mai fabrica) nu s-a introdus ABS...o dotare zic yo foarte majora ceea ce priveste! Cei de la daewoo daca tot cer banii aia de pana la 9000 euro pe un cielo (nou) nu inteleg dc n-au introdus ABS si alte dotari care le cere cam toata lumea!! drept urmare un cielo se merita sa-l cumperi doar daca e cu fabricatie 96-97 , bine intretinut as da chiar si 5000 euro lamurit? PS: nu sufar preturile care le dau unii oameni pe cielo care nu are nimic in plus fata de cele facute ca la carte, si anume cele fabricate in korea! ca si urmare : un cielo executive n-are nimic in plus ca doatarea fatza de cel GLE (korea) , dar in schimb se cere o suma de bani pe un executive , pe langa care cu banii respectivi ai putea cumpara chiar 2 koreene ! PS again : sa cumperi un cielo la ora actuala , recent fabricat e o risipa de bani pe nimic! si cu asta am incheiat! |
Quote:
|
La confort da, este ceva mai spatioasa... dar motorul nu este al ei, deci nu e meritul masinii in sine, al Espero, este meritul fostului proprietar. ABS se poate monta usor, pe Nexia (Cielo pt Europa de Vest) s-au montat ABS si airbag. Si aribag-ul il poti monta, daca vrei. Oglinzile electrice si incalzite se pot face usor si pt cielo. Cotiera am si eu pe Cielo :D si da, este de espero si s-a potrivit f bine.
conceptul de "tuning" difera la fiecare. eu prefer o masina cat mai simpla, fara 15 spoilere, prize de aer, praguri, eleroane imense si mai stiu eu ce... performantele sunt mai importante decat aspectul. daca ai sta la semafor langa un Cielo "muscle care" (cum ii ziceai mai sus) si ar tura-o de cateva ori sa-ti tremure tabla pe masina si ti-ar da "fum" la plecare.... ce ai mai zice atunci? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning