![]() |
Re:
Quote:
aveam si elefantu cu mine nu era problema nu m`am gandit :)) |
Am vazut-o in seara aia :) Eu cand am auzit ca ai intrat in parapet ma gandem la nenorocire mare, dar ai scapt ieftin :))
Te pupa tata |
Nu am inteles exact ce modificari(sa nu ma luati cu stickere si terminatii de toba) are domnul cu berlina alba :roll:
Ceva detalii, sunt si eu curios 8) |
Salutare FSR Constanta si nu numai... Tin sa va anunt ca presedintele clubului FSR Constanta nu mai sunt eu :) ...pur si simplu nu mai am timp sa ma ocup de toate cele necesare ....actualul presedinte de club este Andrei GBX. ....si mi-am schimbat si userul. :P
Bafta all. |
FullSpeed Racing Club Constanta
Cata si nu inteleg pt ce trebuia sa dai anuntu asta ???
|
...acesta este noul meu user :D ...pai am facut acest anunt in cazul in care sunt persoane care vor sa se mai inscrie in club sa ia legatura direct cu tine ;) ...si sa stie lumea cine-i capu' rautatii :D :P
...hai bafta all ...ce se mai aude de parasolarele alea ? |
oo aveti un presedinte nou....
Cam cate masini aveti pe cta ? nu prea v-am vazut..la curse..si alte.. :roll: Hai salut ! |
Sa speram ca poate ne vedeti duminica la indemanare..akum nu stiu sigur cati vor participa sau daca vor participa:D
|
Re: FullSpeed Racing Club Constanta
Quote:
|
Da si mie imi patineaza ambreiaju :(( mama lui si nush ce draq sa ii mai fac ca am skimbat pana aku de doua ori si disku si rulmentu si tot degeaba :(
|
ady ,stai frate linistit ,nu o baga la indemanara ca o rupi rau de tot daca e bolnavioara.daca erau liniuta mai zici dar acum chiar nu are rost.si sa ii spargi prelungirea aia de bara sau cine stie ce ,chiar nu se merita.cum vrei tu acum dar nu are rost sa pleci cu ea tractata sau cine stie cum m.numai bine si daca maine seara merge careva prin port lasa-ti un pm poate ne intalnim si mai stam de vb .numai bine
|
Hai ca poate ne vedem duminica la raly akolo si mai stam de vb :D si akum sincer daca ma tinea ambreiaju ma bagam 100 % ,, da se pare ce nu vrea sa duka ...asta e poate data viitoare :D
|
cine vrea sa se inscrie in club sa trima un e-mail al [email protected] SAU sa vb cu gbx ( presedintele )
va uram un nou an fericit re5pect |
sambata seara adica in seara asta ne vedem cu totii in portla 10 serara...o sa fie bahaos mare
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning