Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/69986-exclusiv-dacia-sandero-poze-interior-motor-3-variante-culoare-romania.html)

bix 07-03-08 00:57

Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

poate sa mi zica cineva dc in poza 7-a, e un BARBOS in mashina ce ne arata un gest obshcen??

e pacat sa ncerci sa te uitzi la detalii shi sa l vezi p la ca ne ia de fraieri!!!

xtrim 07-03-08 01:07

Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1405922)
filmuletze alea cu ingineri..is foarte tari :)) calumea rau

Nu ? :lol: asa zicean si eu :lol:

Dr3adLorD 07-03-08 02:01

Destul de reusita. Un pas inainte pentru Dacia

RAZvan15 07-03-08 02:11

mie unu nu prea imi place.. pot spune ca as alege logan-ul dintr'e cele doua... se vede ca e facuta pentru romania :| niste piele nu puneau si ei in ea.. si mai multe optiuni.. ce sa faci, asta e.. Saracie mare

Ursake 07-03-08 04:10

Doameneee ce uratenieeeeee astia scot una dupa alta :)))) :)))) parca loganu mai avea o forma , da asta are forma de zic ca sa imbatat unu cu flexu in mana si sa apucat de masina :)))) :)))) :)))))

Cred ca asta e facuta de Brancusi :))) el avea talentu asta :))))))

B-64-MVP 07-03-08 04:36

eu cred ca va fii un succes, la fel ca si loganul, in plus de asta cred ca o sa apara firme mari interesate de tuning pt sandero, si va fii o zuper masinutza la banii astia.

peter 07-03-08 07:25

mie mi se pare draguta....arata mai bine ca loganul.

BASU 07-03-08 08:00

Quote:

Originally Posted by 4TuningRO (Post 1405315)
EXCLUSIV
Va atasez primele poze reale cu Dacia SANDERO perfect functionabila pe teritoriul ROMANIEI.

credeam ca clio 3 este urat... dar sandreo ( uhhh ce nume romanesc ) asta e the king la "frumusete"
nu comentez aspectul ei... dar perfect functionala cred ca nu o sa fie niciodata o dacie :lol:

adut 07-03-08 08:03

sa speram ca o sa se bucure de succesul loganului...:tetter:

cioaca 07-03-08 08:25

arata prea bine pentru aria de pret pe care o reprezinta...sa speram acum ca e si fiabila:!:

offic3 07-03-08 08:30

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 1405878)
al dreacu birou a turnat-o-n port si a pozat-o el repede.

Saracul "birou", ce sa faca mah si el ;))

offic3 07-03-08 08:32

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 1405878)
al dreacu birou a turnat-o-n port si a pozat-o el repede.

Si al "dreacu" birou a mai si condus-o, si stie si ce motorizari are, si ce dotari de serie, dar nu vrea sa posteze prea mult ca nu are timp.

Sonny 07-03-08 08:33

Quote:

Originally Posted by smc07 (Post 1405582)
Si ce ai vrea de la niste biete jante de tabla cu capace de plastic?

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1204832866

Uite aici si jentile ;)

Viper007 07-03-08 08:49

daca ma gandesc mai bine nu arata rau masina, totusi mi-as fi dorit un interior nou, nu o restilizare a celui de pe logan :???:

BuZzZ 07-03-08 09:02

interiorul e la fel ca la logan doar ca e in 2 culori ... si exteriorul ... prea suita-n corcodus ... iar se rastoarna germanii cu ea :)

All times are GMT +2. The time now is 08:41.

- Copyright 2026 4Tuning