![]() |
Re: BFN-u meu
si cu boxele vechi ce ai facut?erauc ele originale sau altele?
|
Quote:
pai....pe fatza aveam niste prowest-uri de 10 cm , pe spate niste BM-u Boshmann de 16 cm (pe gaurile stock) , iar ca player un Pioneer cu track! |
si cu boxele spate ce ai facut?mai sunt bune?le dai?
|
Quote:
|
aham...ok...
|
1 Attachment(s)
pana la urma am renuntat la Xplod pt bass si am ales Magnat Bass Pack !!! maine il montez pe masina!!! revin cu poze reale!
|
ce bani ce bani
|
Quote:
|
da....misto...sa il stapanesti sanatos...
|
boxele de fata le mai ai, merg bine? poate ti le iau eu, vorbim la telefon. te astept sa vii pana vineri, ca luni plec la mare. bafta.
te rog foloseste limba romana asa cum trebuie, cu semne de punctuatie si cuvinte complete |
6 Attachment(s)
azi de dim au sosit produsele!
cateva poze cu wooferu si statia...!!! le-am montat pe masina doar pt proba, urmeaza sa le pozitionez mai bine ,iar esteticul portbagajului se va impubatatii vizibil! revin cu poze! legat de putere si calitate a sunetului...pot spune ca's super incantat de el si amplificator! un mare plus il are amplificatorul , caruia ii mai pot pune inca un subwoofer de aceeasi putere si face fatza! |
Quote:
azi i-am pus folie neagra pe luneta si geamurile spate! revin cu poze...!!! ps : a iesit super bine! Nota moderator: foloseste cu incredere functia Edit! |
5 Attachment(s)
poze noi cum am promis!
|
arata din ce in ce mai bine.. fata de cum era la inceput..
|
Quote:
acum un punct de atins , sunt farurile care pana la urma o sa le skimb cu unele clare , iar dupa achizitionarea lor o sa le vopsesc cu negru pe langa oglinda! cu ocazia asta vreau sa-l rog pe andy (espero NDY) sa nu se supere pe mine ,dar vreau sa fac ceva asemanator cu ce are el (faruri)!!! = black eyed peas...asa le numeste posesorul |
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning