![]() |
Re: Consiliere achizitie moto / scuter
mi-a fost lene sa citesc :d , scuze .
bafta in alegerea scuterului ;) |
Enduro : Derby Senda 50....mi se pare indrazneata, sport: Aprilia RS 50...un look impunator...Gilera DNA....cam simplista, dar pare de "incredere" daca ma puteti intelege :))
|
eu ti-am mai zis daca vrei un "motor" calume sa ai performante si frumusete,Aprilia Rs 50 e cea mai potrivita....acum depinde de ce vrei tu:P
|
Vreau sa imi spuna cineva cu experienta un motor pentru incepatori , ceva gen ninja 250r 2008 , din pacate nu gasesc 250r 2008 mai ieftin , se gaseste pe la 5000 euro si ma doare inima daca dau 5000 euro pe 250cc , cand pot sa mai pun o mie si sa imi iau de 4 ori mai mare , honda cbr 1000rr de exemplu , un motor sport pentru incepatori :)
|
ia-ti un cbr f4i sau un f3 :) e perfect pt incepatori
|
Si eu ma gandeam la honda cbr 600rr f3 , dar e manevrabila ? nu e cam grasuţa ? :lol:
|
e destul de manevrabila..are o ciclistica f buna.. :P e buna pt incepator..btw 600 rr f3 nu exista :P
|
Vream sa spun 600 normal , mi-a scapat RR-urile alea :lol:
|
Salut!
As vrea si eu sa ma ajutati...Vreau sa imi cumpar un scuter sh...Habar nu am la ce sa ma uit daca este sa cumpar...Nu am mers niciodata pe unul...Am 1,70 si cam 55 de kg si fac 17 ani in vara...ce imi recomandati?as vrea sa dau cam 600-700 de euro...eu m`am gandit la aprilla sr50...ce spuneti? |
Quote:
|
Quote:
aerox sau sr:D..acum ramane sa imi spuneti voi care este mai buna..si apropo astept oferte daca aveti de vanzare din cele de mai sus si ma incadrez in banii care ii am:D ,pm me :) |
nimeni?:sad:
|
incearca pe google .. da un search bike shop .. ca sa nu fac reclama .. la site .. asa si uite-te acolo .. sunt o gramada
|
m`am hotarat...as vrea ceva gen gilera dna...bugetul este de 500 maxim 600 de euro..astept oferte daca are cineva...
|
Parerea mea este ca daca vrei un DNA calumea. Mai strange pana pe la 1000.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning