Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Radarul in orasul Arad !!! (https://forum.4tuning.ro/85-arad/6980-radarul-orasul-arad.html)

exit0905 31-10-06 13:49

Re: Radarul in orasul Arad !!!

detector de radar vroiam sa zic si eu doar k la repezeala am gresit....:oops:
repet intrebarea: UNDE POT GASI APARAT DE DETECTAT RADARUL? :D

ar 79 dix 31-10-06 20:47

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 605074)
Sincer,eu nu vad rostul achizitionarii unui antiradar....unul profesional este destul de scump+ ca trebe sa fie autorizat.
Mie personal imi place sa risc....am mers mai mult de 6 luni fara verificare tehnica
Politia are treaba cu cei care forjeaza masini...n-are treaba cu cei care conduc dricuri:D

nu stiu daca ai face kilometri multi zilnic, ai mai avea aceeasi parere, ca nu are rost!
nu cred ca ai fii deacord sa dai cate 500000 saptamanal,asta zic dupa vechiul cod rutier si la cel mai indulgent gabor.
io am zis ca merita , ca umblu mult prin tzara si deexemplu la brasov am prins 3 radare in 3 localitatzi, una dupa alta si daca leas fi luat, nu mai aveam permis 3 luni, pt ca aveam cu peste 30 de kilometri peste limita admisa de lege.
eu unu zic ca merita sa faci un sacrificiu de 80 de euro si dupaaia stai linistit, cand il auzi ca piuie pui frana si treci razand pe langa garcea :)

ar 79 dix 31-10-06 20:50

Quote:

Originally Posted by exit0905 (Post 605659)
detector de radar vroiam sa zic si eu doar k la repezeala am gresit....:oops:
repet intrebarea: UNDE POT GASI APARAT DE DETECTAT RADARUL? :D

daca te intereseaza, o sa vb maine sa vad daca mai are prietenul meu si la ce pret!
maine o sa pot sa iti dau un pret si modelul,ok?

exit0905 01-11-06 17:02

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 606246)
daca te intereseaza, o sa vb maine sa vad daca mai are prietenul meu si la ce pret!
maine o sa pot sa iti dau un pret si modelul,ok?

perfect. astept raspuns!

morghen 11-12-06 16:54

s-a dat drumu la strada aia din micalaca, pe sub viaduct, shi deja stau juniorii politzai la panda cu radarul acolo...numai ce am trecut prin zona...

ar 79 dix 11-12-06 20:24

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 656741)
s-a dat drumu la strada aia din micalaca, pe sub viaduct, shi deja stau juniorii politzai la panda cu radarul acolo...numai ce am trecut prin zona...

si acolo mai?
astia acuma stau la panda ca doar abea asteapta sa itzi dea niste puncte.

exit0905 11-12-06 23:06

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 656741)

unde, acolo la billa? pasaju ala??

Andre3y 12-12-06 17:05

Quote:

Originally Posted by exit0905 (Post 657369)
unde, acolo la billa? pasaju ala??

Da.....am vazut ca sa instalat politia si acolo daca stiti undei TAKATA chiar la intrare in sediua statea azi un echipaj la ora 17;40 si sa mai instalat un echipaj si in fata la Verbita...astia se inmultesc ca sobolani !

exit0905 15-12-06 01:22

in zona la TAKATA? :( si noi at unde ne mai dam? :((( mie imi placea locu ala :(

tristan 15-12-06 14:54

In aradul nou...

BULLETTT 15-12-06 16:51

Quote:

Originally Posted by exit0905 (Post 661406)
in zona la TAKATA? :( si noi at unde ne mai dam? :((( mie imi placea locu ala :(

Urla frate urla sa stie tata lumea...cand te dai,(in cazul in care esti adeptul acestui sport) sa te inhatze bocterii.......Praf sunt unii:(

exit0905 16-12-06 00:35

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 662064)
Urla frate urla sa stie tata lumea...cand te dai,(in cazul in care esti adeptul acestui sport) sa te inhatze bocterii.......Praf sunt unii:(

draga d-le bullettt, acesta nu este un sport....este o pasiune :P si las ca stim noi ce stim ;). vb mai multe luni :P SI INSANATOSIRE GRABNICA!!

Paulinho1st 29-12-06 14:59

o zone periculoasa este strada Adam Muller Gutembrun in Aradu Nou, se ascund bine baietzii.

Andre3y 29-12-06 15:01

Da si mai sunt Radare si pe Centura unde este CET-ul se ascund vara in cucuruz....nu e gluma...taicami-o o muscato...

Dari 30-12-06 13:23

Quote:

Originally Posted by Paulinho1st (Post 678822)
o zone periculoasa este strada Adam Muller Gutembrun in Aradu Nou, se ascund bine baietzii.

De obicei stau in fata la firma aceea de curierat sau pe un pod de la casa cu antichitati!
Acolo ii vad mereu!

All times are GMT +2. The time now is 14:48.

- Copyright 2026 4Tuning