Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Toyota - Lexus (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus.html)
-   -   TOYOTA Supra MK3 (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus/69501-toyota-supra-mk3.html)

300zxtt 25-01-09 21:19

Re: Supra MK3

fa un rodaj mai intai.sageata arborelui ai verificat-o?

magnos 10-02-09 20:05

Re: Supra MK3

Quote:

Originally Posted by vcsomin (Post 1784455)
:D Motorul de pe ea este deja 5cilindri 2.2litri turbo si 280cp, am vazut un motor 1JZ-GE pus pe caroseria asta (Suedia), eu vroiam 2JZ-GTE, ma interseaza dimeninsiunile blocului motor s imi pot face o idee. :rolleyes2

incearca site -ul de pe semnatura mea ,poate poti afla ceva daca nu trimite-mi un pm si o sa fac un anunt pentru tine

mk3 e misto si culoare e tare, s-o stapanesti sanatos si fara incidente:)

Azerty 17-04-09 06:04

Re: TOYOTA Supra MK3

Masina e gata. Motorul a fost montat si merge perfect.
Cel mai tare isi face simtita prezenta ambreiajul nou, cu care nu prea mai pot pleca lin.
Injectoarele si admisia marita e greu sa spun daca se fac simtite, mai ales ca nu am mai mers de 6 luni cu masina. Sigur se vor simti mai bine dupa ce vor fi ajutate de soft.
Volanta e cu 3kg mai usoara fata de cea stock.
O sa postez cat de curand si cateva seturi de poze inainte-dupa, pentru a evidentia schimbarile estetice.
In acest moment am de vanzare piesele originale de vanzare, care au fost inlocuite, la preturi bune.
injectoare, pompa benzina, filtru de aer, volanta, disc ambreiaj si placa de presiune, o sumedenie de furtune, debitmetru original...
Urmatoarea modificare pe lista e Unichip-ul de la Mastertuner. Va rog sa imi dati cateva opinii pro si contra .
Multumesc si drumuri fara gropi.

CJ-01-WOB 18-04-09 01:53

suna interesant.o sa o vedem si pe pista de drag?

Azerty 19-04-09 06:02

Momentan sunt jenat sa recunosc ca mi-am luat-o de la un Nissan 350Z stock si de la o Honda Civic cu turbo.
Am impresia ca am niste scurgeri pe traseul de turbo, deoarece nu reusesc sa cresc presiunea peste 0,9 bari, problema ce zic eu ca a dus si la infrangerile mai sus mentionate.
Pentru pista ar mai trebui macar evacuare marita, intercooler marit si turbo marit+ soft pentru ele.
Apoi ar trebui sa faca o figura frumoasa pe pista de Drag.
Ca o gluma, sper sa pot sa montez eu upgrade-urile mentionae inainte sa se faca pista de Drag in Romania (pentru ca nu se vede nici una in viitorul prea apropiat).
Poate convingem pe cineva din Anglia sa investeasca in asa ceva in Romania?
Promit sa ajut cu tot ce pot, daca exista interes.

Azerty 22-04-09 07:51

Apropo, am de vanzare piesele inlocuite:
injectoare
pompa benzina
filtrul de aer
debitmetrul de aer
volanta
disc ambreiaj
placa presiune
pompa ulei
tot felul de furtune si furtunase de vacuum.
Le dau ieftin, ca tot nu am ce face cu ele.

zed13 22-04-09 19:02

Frumoasa masina, sa ai grija de ea si cat mai multe piese;)apropo, kit-ul hose techniques de unde l-ai luat? ma tenteaza si pe mine:D

Azerty 29-04-09 05:23

Vezi pe hosetechniques :)
Am stricat ceva pe la cutie :(
Are cineva cutie de supra de vanzare? Manuala?

magnos 03-05-09 22:27

da-mi mai multe detali..poate te-as putea ajuta

Azerty 04-05-09 16:02

Din fericire e doar o saiba, m-am scos cu 150 ron :) .
Astept sa vina pe vineri, sa o pot monta.
Poate saptamana viitoare revin cu niste update-uri la valoarile atinse la boost. ;)

ATO 06 04-05-09 21:10

Frumoasa masina sa-ti mearga bine......daca ai nevoie de documentatie si piesse de tuning s-au serie te ajut cu placere .
Am si eu una dupa care sunt nebun.
Bafta tuturor
0745 062 324

Azerty 09-05-09 16:25

Multumesc si felicitari pentru masinuta.
Sa ai grija de ea.
Eu pot sa ma laud ca am rezolvat problema de la cutie si masina e din nou pe strazi.
Bigger and Better :)

cata x 10-05-09 17:12

sa stapanesti masina fara probleme:) Ai mai avut ceva curse cu ea:)?

Azerty 10-05-09 17:37

Bineintels. Legale sau mai putin :)

cata x 10-05-09 19:26

si ceai faqt cu ea:D? aqm merge perfect?:)

All times are GMT +2. The time now is 18:29.

- Copyright 2026 4Tuning