![]() |
o sa fie show, da nu neaparat facut de organizatori....
Si la Oradea a fost show, dar tot asa, facut si de participanti, ca organizatorii nu s-au tinut de cuvant in totalitate. deci, ...o sa vedem parerile dupa. Inca o data imi mentionez regretul ca nu a putut ajunge, dar s-a mai intamlat sa am \"inspiratie\" si sa nu ma duc unde a fost naspa...sper totusi sa nu fie asa, ca ar fi atatia care au dat 10 euro sa intre,...si atatia care vin de la distante apreciabile, ca ar fi pacat.dar sa nu va asteptati la premii, ca nu se vor da, nici la oradea nu s-au dat decat niste cupe, si atat...bani sau altceva, nici vorba. A, si s-au dat cd-uri si dvd-uri. O sa vedem ce va fi azi. |
Re:
Quote:
Sti bancul cu Ciomu ? Masinile nu au venit din cate am auzit , e adevarat? Daca e asa e grav, oricine poate reclama cu biletul in mana la Oficiul pentru Protectia Consumatorului, iar astia nu prea stiu de pile si altele si iau masuri dure dand si amenzi groase. Am vorbit cu cineva la tel si spune ca se desfasoara bine cursa, din pacate nu am putut veni si eu trebuiri mai importante m-au retinut in Bucuresti. Si nici provocare de curse nu era. |
am vazut la Proteve ceva...cate 6 in paralel...si pe Sandu din Oradea, si atat...slaba mediatizare. daca si ce a fost pe aeroport a fost tot asa slab, la PROTECTIA CONSUMATORULUI sa se duca cei care au dat banii pe bilete!!!!
si sa nu mai ziceti ca is pesimis...e o diferenta intre pesimist si realist :))))) sau poat ma insel eu?i |
am vazut la Proteve , au fost cate 6 in paralel la curse...si cate 2. Si cei care au dat banii pe bilete...va dau eu numarul de la PROTECTIA CONMSUMATORULUI.
si inca ceva...e o dofetrenta intre pesimism si realism... dar, sa vedem ce spun cei care au fost acolo. totusi, am vazut ca au facut baietii show la drifutri, macar atat. Dar s-a platit sa vedem show facut de organizatori, nu de participanti. Astept pareri :twisted: :twisted: |
Gratzian : pune poze aici, nu trimite in alta parte, te rog
|
Masini au fost destule insa organizarea a fost de kko rau de tot...chiar nu ma asteptam la asa ceva. daca vreti cateva exemple:
-no pyromaniac; -schimbari in program; -DJ Yves la sfarsit cand nu mai era nimeni pe aeroport; -concursurile de best sound, paint, tuning etc. s-au rezumat la niste simple decernari; -la liniutze s-au anuntat gresit candidatii si/sau castigatorii; |
nu neaparat k a fost organizarea can naspa.
dar VIZITATORII au fost tartani.din cauza lor s-au amanat treburile si a mai fost si vremea care a cam facut figuri dar in final a iesit frumos BV ORGANIZATORILOR |
exact cum ma si asteptam ,show-ul de la final a spalat toate \"pacatele\" plus cascadoriile ,mai ales cele cu sierra.oricum romanul tot roman este.vede ca aiua isi rupe masina acolo el sa vina sa vada cat mai de aproape si apoi se plange ca i-a rupt oasele nu stiu cine de la cursa.in general a fost frumos.oricum ptr tot ceea ce a fost mai mult de 200 mii nu se merita sa fie pretul dar acum fie .numai bine tuturor!
|
Gratzian : pune poze aici, nu trimite in alta parte, te rog - nu am cum sa le pun aici - sunt multe, si imi mai da si eroare forumul. Incearca pe odc - evolva, dc.colegium.........sau [email protected]
|
:) tepe ca si la oradea... pe astia nu-i intereseaza sa fie vizitatoru multumit, ci sa scoata banii.
|
Eu unul sunt foarte multumit de ce am vazut acolo.
|
is ferm convins, si mie mi-a placut la oradea dar ziceam doar ca nu is prea seriosi.
|
Mi-am adus aminte: o problema legata de organizare, as spune eu, este faptul ca pe afise sau unde s-a mai facut reclama, nu s-a specificat pretul biletului de intrare. Astfel, multi ajungeau acolo si cand vedeau cat e intrarea se intorceau.
|
a fost superb chiar mi`a placut ca Spectacol cred ca aa fost cel mai frumos din Romania
CU man pe inima spun CA FLorian e cel mai tare :D tnx Florian ! |
saltare
A fost cel mai tare show de pana acum pacat ca multi au stat dupa gard si sau uitat ...multi nu au stiut pretul biletului si au preferat sa stea dupa gard decat sa dea 10 euro......oricum a meritat 10 euroi a fost tare de tot
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:43. |
- Copyright 2026 4Tuning