![]() |
acolo la filtru mai are asa o tabla sau ma rog ce e aya, impiedica aerul cald de la motor si galerii sa intre in filtru
|
pe mine mar interesa cum a adus motorul la 230 cp de la 150? :lol: :roll:
|
Eu nu stiu exact, dar daca te gandesti, chip+tobe+filtru+supape largite+axe cu came si trece de 200 lejer ...
|
are firme mari pe ea parca
are borla cap coada :shock: :shock: :shock: :shock: |
totusi este cam greu fara turbo sa ajungi la asa o puere nu ca nu cred :P
|
Nu zic ca e usor, dar cu turbo se ducea mult mai sus ... Varianta turbo a lui C20XE (motorul de pe Cielo ala) se numeste C20LET si are 204CP stock ... cu chip se duce 250+ CP, daca mai punem si alte modificari e pe undeva pe la 270-280, si asta fara sa te bagi in motor.
|
lol stiu ca varianta turbo exista pe calibra nu?204 cp nu ma prea pricep asa de bine la opel :P dar as este din ala se pot face mult mai multe :P
|
nu are motor de opel? din ala stock 150 de cai
gasesti pe vectra pe astra ,calibra nu?? |
Da, ala de 204 CP e pe Calibra si pe Vectra A 2000 Turbo (destul de rara). Vine numai cu cutie Getrag in 6 rapoarte si tractiune integrala. D-asta vroiam eu sa imi pun pe Kadett, da' nu gasesc unul ieftin :D.
Ala de la Sebastian e C20XE, se gaseste pe Kadett GSi, Calibra, Vectra 2000 si Astra GSi. E 2000 cm3, 16V si 150CP stock. |
cum sa fie stoc mey este modificat la ca 230 de cp :lol: :lol: :lol: dar nimeni nu stie concret ce a fost modificat :P
|
Stock e de 150CP :D, asta am vrut sa zic.
|
De unde stiti voi de fapt cati cai putere are Sebastian...m-ar interesa si pe mine serios???
Sa scoti 80Cp in plus la motor aspirant mi se pare si mie mult.......eu banuiesc ca Sebastian a golit masina la maxim si de acolo este masina rapida.....nu cred ca a investit asa de multi bani in ia ca sa aiba 230Cp. Cu exemple de genul Tobe/filtru si alte nimicuri care nu iti aduc mai mult impreuna de max.15Cp nu cred ca a ajuns la 230Cp. Ar fi bine sa ne lamureasca el ....parerea mea. |
Pai nici el nu are de unde sa stie exact cati cai are sub capota ... din cate am inteles eu cam asa a declarat, undeva intre 220-240 CP. Iti dai seama oarecum din comparatiile cu celelalte masini cam pe unde se situeaza ... iar la greutate nu cred ca are cum sa scoata mai mult de 200Kg de pe ea in nici un caz, deci cam 900Kg.
|
Din cate-am inteles, masina lu' Sebi kiar ar fi goala + modificarile pe care le are.
Opel Kadett GSi umblat rau de tot in el, stiu si eu, si avea in jur de 220 cp. http://www.geocities.com/craiova_rac...ut_Ranca_2.jpg |
nu stiu une scria aici pe undeva nu stiu ce topic era masina lui prezentata si scria ca re 240 de cp :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:02. |
- Copyright 2026 4Tuning