![]() |
Re: Dacia Logan by DeSwart
zice acolo: faruri cu leduri.......sincer, p-astea cred ca au cam uitat sa le puna !!!!!!:))))
|
vopseaua aia + grafica face toti banii .. adica in mare parte ala e tuningu .. :D
|
misto dar cu banii astia iti poti lua alta masina
|
a iesit zuperrr, cel mai mult imi place cum au rearanjat consola centrala a loganului, mi-as refaceo si eu asa. ;)
|
da cam scump:P nu se merita
|
le urez cancer rectal! cum naiba sa scoata asa o panorama?
|
Ce dracu e asa misto la masina asta?e o petarda de masina.aia numiti voi tuning?da,imi plac jantele,imi plac scaunele si muzica,dar in rest unde dracu e frate misto ?45 de mii lol ba,da tupeu jegos au unii frate
|
vorbea unul care are tico... pai un set de roti pe 18" cu tot cu anvelope face cit masina ta... Tu cu 2 mil ti-ai luat toate rotile pt masinuta ta. Apoi vin scaunele, cel putin 2000e setul, apoi tapiteria... N-are rost sa comentam si sa adunam. Oamenii si-au ales o baza ieftina, pe care au montat produsele din oferta si si-au facut masina de show, nu inteleg unde au gresit...
|
indrazneata incercare de tuning,parca mai fain era daca dacia era mcv si transformata in masina de pompe funebre cu aceasi tema adica "dracula"
|
Quote:
daca tu zici ca un logan cu 2 "cutii" in borbagaj + un vinil cu dracula merita 45.000 inseamna ca nu stii ce inseamna o masina de atatea bani :)) plasticile din interior, parca sunt topite dintr-o papusa ken... |
Quote:
si nu cred ca baiatul te-a jignit cu ceva...si-a exprimat doar parerea... daca esti posesor de logan nu trebuie sa te superi,nu totzi au aceleasi gusturi fine ca tine;) |
tot a logan arata :) ... si asta spune totul
|
Quote:
tin minte ca odata la o prezentare de nova(prin 97, parca) un arab a vrut o dacie..cu tot cu "prezentatoare"> aceela fiind adevaratul motiv! |
e lucrata super bn ... interioru ii superb..da nu imi place tema...
|
Quote:
dak nu iti place nu te uita nu te obliga nimeni puteai sa zici k nuti place si gata ce faci atata caz |
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning