Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Dacia Logan by DeSwart (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/68878-dacia-logan-by-deswart.html)

In2ition 01-03-08 15:20

Re: Dacia Logan by DeSwart

zice acolo: faruri cu leduri.......sincer, p-astea cred ca au cam uitat sa le puna !!!!!!:))))

Psycho 01-03-08 17:24

vopseaua aia + grafica face toti banii .. adica in mare parte ala e tuningu .. :D

sly_waz 01-03-08 19:26

misto dar cu banii astia iti poti lua alta masina

B-64-MVP 02-03-08 22:45

a iesit zuperrr, cel mai mult imi place cum au rearanjat consola centrala a loganului, mi-as refaceo si eu asa. ;)

B-64-MVP 02-03-08 22:47

da cam scump:P nu se merita

AlliedComposites 04-03-08 03:30

le urez cancer rectal! cum naiba sa scoata asa o panorama?

CobraArt 05-03-08 00:20

Ce dracu e asa misto la masina asta?e o petarda de masina.aia numiti voi tuning?da,imi plac jantele,imi plac scaunele si muzica,dar in rest unde dracu e frate misto ?45 de mii lol ba,da tupeu jegos au unii frate

dsign 05-03-08 18:28

vorbea unul care are tico... pai un set de roti pe 18" cu tot cu anvelope face cit masina ta... Tu cu 2 mil ti-ai luat toate rotile pt masinuta ta. Apoi vin scaunele, cel putin 2000e setul, apoi tapiteria... N-are rost sa comentam si sa adunam. Oamenii si-au ales o baza ieftina, pe care au montat produsele din oferta si si-au facut masina de show, nu inteleg unde au gresit...

marcelcrisan 06-03-08 09:49

indrazneata incercare de tuning,parca mai fain era daca dacia era mcv si transformata in masina de pompe funebre cu aceasi tema adica "dracula"

NOScox 06-03-08 17:16

Quote:

Originally Posted by dsign (Post 1402559)
vorbea unul care are tico... pai un set de roti pe 18" cu tot cu anvelope face cit masina ta... Tu cu 2 mil ti-ai luat toate rotile pt masinuta ta. Apoi vin scaunele, cel putin 2000e setul, apoi tapiteria... N-are rost sa comentam si sa adunam. Oamenii si-au ales o baza ieftina, pe care au montat produsele din oferta si si-au facut masina de show, nu inteleg unde au gresit...

:)) :)) :)) atunci daca esti asa de destept dc nu iti vinzi un rinichi sa iti iei asa cv?

daca tu zici ca un logan cu 2 "cutii" in borbagaj + un vinil cu dracula merita 45.000 inseamna ca nu stii ce inseamna o masina de atatea bani :))

plasticile din interior, parca sunt topite dintr-o papusa ken...

T@zMania 06-03-08 18:45

Quote:

Originally Posted by dsign (Post 1402559)

prefer oricind un tico in locul uinui logan din mai multe puncte de vedere.....
si nu cred ca baiatul te-a jignit cu ceva...si-a exprimat doar parerea...
daca esti posesor de logan nu trebuie sa te superi,nu totzi au aceleasi gusturi fine ca tine;)

BuZzZ 07-03-08 12:20

tot a logan arata :) ... si asta spune totul

unchiulNOS 08-03-08 22:57

Quote:

Originally Posted by BuZzZ (Post 1406785)
tot a logan arata :) ... si asta spune totul

foarte bine spus!

tin minte ca odata la o prezentare de nova(prin 97, parca) un arab a vrut o dacie..cu tot cu "prezentatoare"> aceela fiind adevaratul motiv!

mnc.risty 09-03-08 14:55

e lucrata super bn ... interioru ii superb..da nu imi place tema...

aditzu08 11-03-08 10:35

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1400739)
Ce dracu e asa misto la masina asta?e o petarda de masina.aia numiti voi tuning?da,imi plac jantele,imi plac scaunele si muzica,dar in rest unde dracu e frate misto ?45 de mii lol ba,da tupeu jegos au unii frate

ba mai petarda ca tico oricum nu are cum sa fie aja ca....
dak nu iti place nu te uita nu te obliga nimeni
puteai sa zici k nuti place si gata ce faci atata caz

All times are GMT +2. The time now is 15:27.

- Copyright 2026 4Tuning