Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

B-76-WOT 28-07-08 18:01

Re: My KYS !!

masina e frumoasa, jantele-s frumoase DAR.............. e spatiul enorm in jurul tamburului. daca puneau la logan discuri pe spate bine faceau.

B-61-KYS 01-08-08 14:14

Multumesc pentru comentarii ! In curand urmeaza suspensie sport fata- spate , plafon , capota si portbagaj negru si niste faruri lexus innegrite pe spate :)
In legatura cu tamburii nu am avut ce sa fac - jantele acestea arata cel mai bine de la 17 " in sus .

bolidu' 01-08-08 18:15

frumoase jantele si se potrivesc si cu culoarea masini!imi place!

B-61-KYS 31-08-08 20:50

9 Attachment(s)
mici schimbari :- semnalizarile si becul de marcharrier rosii , consola negru mat
Scuzati super prelata mea :))

adi.schumi_tm 31-08-08 21:08

Au iesit fain stopurile.La consola aia de ce nu incerci sa o infoliezi in negru carbon?

B-61-KYS 31-08-08 21:09

doresc sa fac cu negru mat si usile pe interior si doresc sa am o continuitate ;)

adi.schumi_tm 31-08-08 21:38

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 1725529)
doresc sa fac cu negru mat si usile pe interior si doresc sa am o continuitate ;)

Am inteles acum.Bafta.Cu siguranta o sa arate bine panourile interioare de usi vopsite cu negru.Bordul cum ai de gand sa il faci?

ynp_46 31-08-08 22:24

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 1725511)
mici schimbari :- semnalizarile si becul de marcharrier rosii , consola negru mat
Scuzati super prelata mea :))

Cu ce spary ai dat pe stopuri, si cum naiba ai scos cosnola, io mi-am prins urechile`n ea:lol:si cu butoanele cum ai facut le-ai scos sau:?:

B-61-KYS 01-09-08 01:13

1 Attachment(s)
Consola se da usor jos, are doua cleme sus..pe care trebuie sa le desfaci primele., apoi altele pe lateral si jos care ies usor. Se scot si butoanele usor.
Mersi Adi ptr aprecieri. Sincer nu m-am gandit la bord ce voi face. Timp si bani sa fie, ca ideile vin ;) Ptr stopuri am folosit urmatorul spray :

PS. Cine, din Bucuresti, are o surubelnita electrica sa mi-o imprumute ? Doresc sa imi prind inelele mdf la usi. Multumesc !

Hot_M@n 08-09-08 17:06

frate in afara faptului ca am mai vazut vreo cateva mii de loganuri ca al tau e foarte original ;))jantele alea sant singurul lucru care imi plac la masina ta
per total asa ca o parere despre masina ta KItch ;)

~ EWN ~ 08-09-08 17:09

consola aia e oribila.......sincer iti spun.....

Hot_M@n 08-09-08 17:11

ops ;))

B-61-KYS 08-09-08 18:36

In primul rand se zice "sunt ". Multumesc ptr vizualizarea topicului. Tin sa va anunt ca masina va mai suferi cateva modificari . Consola sper sa nu mai dea atata de oribil cand va fi contrast cu fetele de usi. Daca masina mea era tare, poate ca eram cu ea la "tiuning show" de la Buzau.Intr-adevar..nu are "gloante " lipite pe ea si capace vopsite , coada de rechin cum am vazut la expozitie asa ca am zis sa o las la poarta, nu ca altii care se gandeau sa nu-i "zgarie vopseaua"cineva si a bagat-o in curte !
Se poate numi kitch masina, sa vedem ce fel o sa-i mai zici cand ii voi da prelungirile alea jos! Enfin..e bine ca o tin curata , ca are o culoare si ca are o linie. ;)

Sa auzim de bine !

RobertRFG 08-09-08 18:41

hai sa nu ne certam totusi...e un forum si cu totii trebuie sa ne intelegem bine si sa ne ajutam...
mie unu imi place cum arata masina
e simpa se de efect,chiar da bine tot pe ea in special jantele si ideea cu stopurile a fostbuna...
succes in continuare si sa auzim de bine...

Sonny 08-09-08 18:43

Chiar a iesit oribila culoarea la consola.

All times are GMT +2. The time now is 00:43.

- Copyright 2026 4Tuning