![]() |
este mult 130...eu am luat o dacia din 99 exact cum a iesit din fabrica..si am luat`o la 72 mil..deci u la cati bani ai mai bagat in ea..poti sa o dai cu maxim 110 la 130 de mil iti iei SuperNova Clima..de moare lumea Cu toate Dotarile :D nu cu foarte multi km la bord.Parerea mea
|
1 Attachment(s)
dar acum cat iau pe ea? dupa toate modificarile astea?
|
sper sa nu te iei de mine dar ma bag si eu in seama: asa cum arata acum mai mult de 3000 dolari sigur nu tias da pe ea... scurt si la subiect
|
:)
1 Attachment(s)
cu 130 mil ce masina straina imi iau si basca o mai si aranjez un picutz :)
Si nu prea cred ca ai multe pe ea ...ai multe desene CA mine si deal dracu ma duc la garaj sa le scot :)..sistemu suna promitator oricum bafta la vanzare sau ce vre itu |
Re: :)
Quote:
|
in ROMANIA nu se platesc imbunatatierileee !!!!! am mai spus si mai spun o data!!! pe a mea (un break) cand am vanduto acum 1 an al draq vroia sa o cumpere cu 75 mil cu tot cu stati+tub JBL si cu tot cu mp3 si i-am zis sa stea incordat!!
ltd u sti masina?? nu mai e aia cu dungi albastre pe ea arata altfel acum muuuult mai marfa:) |
marfa puneti o poza sa vada si ochiul meu .. :shock:
|
vali daca nuti plac daciile ma ce mai postezi aiurea ma..pt un post in plus ?
|
4 Attachment(s)
pai vali e fan dacia, daca nu stiai:D
azi mi-am pus niste caucucuri super late.....175/50/13 si arata belea.. o sapun poze mai noi mai tarziu.... momentan astea..... |
Re:
Quote:
|
secret.... le am de la un prieten din ct.....
sar putea sa fac rost de unele pe 205/60/13 ..... alea sunt si mai belea dar sa vad ce noroc am..... |
deci..pan' la urma mai vinzi mashina? :)
|
Pentru ce sa o vinzi? ai muncit asa de mult la ea si oricum ala care o ia nu va da pe ea cat merita; nu o vinde!
|
Re:
Quote:
|
stiu... oricum schimb jantele......
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:14. |
- Copyright 2026 4Tuning