Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Masini de lux vs. masini sport vs. de familie (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/68658-masini-lux-vs-masini-sport-vs-familie.html)

dolb 20-11-08 11:29

Re: Ce masini preferati ? De lux vs sport vs de familie

Quote:

Originally Posted by Herbas (Post 1875874)
Foarte multi ati preferat ca masina family a4/a6 avant. Acum pe bune cati familisti ati vazut cu asa ceva. Cred ca aici intra mai degraba minivan-urile, masinile de 7 locuri, eventual unul-doua suv-uri, masinile gen golf plus, c-max, si se pot gasi si combinatii luxoase, gen B-klasse, etc. Sunt masini in care iti iei 2-3 copii, bagi si cainele, eventual si bona, si trebuie sa ai si loc de bagaje pentru toti. Plus de asta copii aia iti vor distruge tot in masina.

asa mai bine iti iei un amarat de SUV ca impusti doi iepuri ! te dai mare ca ai masina da' teren si in plus.. ai impresia ca ai masina de familie! si nu prea e asa!

PS: femeile care inca mai cred ca suv-ul e pentru copilasul lor ca e safe and shit sa isi schimbe parerea! ca e mai sigura o berlina ;)

Herbas 20-11-08 11:31

Am mentionat suv in conditiile in care familia traieste in padure, in nici un caz pentru practicalitatea lor ca si masini de familie :)

botdriver 20-11-08 19:51

la varsta mea sport mai incolo luxury daca o sa ma tina potofelul......

Evoluzione 22-11-08 09:05

De lux dar sportiva! Dar, daca era si Off Road in poll l-as fi votat.

FLAME 22-11-08 10:48

sport normal...un 350z nu miar strica :))

nea_gogu_de_la_gaze 25-11-08 17:37

Depinde si de varsta propietarului si de stare...daca ai 6 copii acasa doar nu ti iei un reventon...la varsta pe care o am mi as dori una sport:D raman al parerea ca masinile de lux sunt cumparate doar pentru a vedea cat de sus a reusit propietarul sa ajunga pe scara sociala:)

Sasha 25-11-08 17:45

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 1886158)
Depinde si de varsta propietarului si de stare...daca ai 6 copii acasa doar nu ti iei un reventon...la varsta pe care o am mi as dori una sport:D raman al parerea ca masinile de lux sunt cumparate doar pentru a vedea cat de sus a reusit propietarul sa ajunga pe scara sociala:)

masinile de lux sunt cumparate de catre persoanele carora le place luxul ;)

chitzi 25-11-08 18:04

sport.... de familie am timp destul :))
da urmeaza sa imi iau sport :d

22VIN 25-11-08 18:08

hm, nu neaparat, masinile de lux gen s-classe, a8 sau serie 7 cu toate dotarile ar trebui sa fie comparate de cei care petrec cel putin 5 ore pe zi in masina, ca doar atunci as putea zice ca da, e nevoie de lux, ca sa te simti bine daca tot stai atat in ea. in rest, luxul e doar un moft. si daca te imbraci elegant nu e obligatoriu sa te urci intr-un s-classe, un mondeo sau un c-classe sau un serie 3 nu te fac in vecii vecilor de ras (poate doar in fata snobilor). normal ca nu arati bine imbracat la costum chinuindu-te sa te dai jos dintr-un coupe mic, dar nu ai nevoie de o "balena" pe roti ca sa arati bine.
oricum, din nou, nu vad sensul sa ai o masina de lux si sa o conduci, pentru ca nu te poti bucura de el poate decat la ore de varf in bucuresti, cand oricum asculti muzica in timp ce consumi benzina (nu se poate chema "a merge"). altfel, sa te transporti de la punctul A la punctul B (vorbind de drum scurt acasa-serviciu) e excelent si un logan. oricum te dai jos din ea, nu iei interiorul dupa tine.

SAX1987 25-11-08 18:20

Prefer la varsta mea o masina sport, pentru restul mai e timp. Dar daca resursele ar fi nelimitate as alege un M5 sau echivalentul lui de la alti producatori.

B 07 TWK 30-11-08 22:11

Sport, de 1 an visez la o Honda CTR. Cu putin noroc, la vara mi se va indeplini visul :D

Spark 02-12-08 12:34

la varsta asta Sport. daca nu acum atunci cand? :lol:

r0xanicutza 02-12-08 13:50

forever sport! nici nu ma gandesc la altceva...

ionut_cluj 08-12-08 10:26

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1886223)
un mondeo sau un c-classe sau un serie 3 nu te fac in vecii vecilor de ras

Exact! pana te parchezi langa un Phantom... :D

aleks 08-12-08 11:40

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1908658)
Exact! pana te parchezi langa un Phantom... :D

nici atunci, nimeni nu le mai vede, să ştii, all eyes on the jewel... :)

All times are GMT +2. The time now is 19:40.

- Copyright 2026 4Tuning