![]() |
Re: Viteza Maxima Atinsa De Voi La Volan
235km/h pe o portiune de drum inspre Bacau. OPEL CORSA OPC
|
150 km/h cu un 407sw (nu stiu ce motor avea.. stiu doar ca era disel in 6 trepte, aduceam pe cineva de la moldoveni) ... 140-145 km/h cu un logan 1.4.... cu peugeot-ul doar 130 km/h nu am avut timp sa-l testez
|
logan 1.4 .. 175km/h.. 145 in a 4 a :))
|
Peugeot partner 165 km/h- diesel 1.9
peugeot 206 175 km/h- 1.5 turbo diesel toyota yaris 187 km/h- 1.4 turbo diesel renault laguna 210 km/h- 2.2 turbo diesel renault clio 187 km/h- 1.5 turbo diesel opel astra twinport 180 km/h- 1.6 benzin(ruinos) vw golf 190 km/h- 1.9 turbo diesel(ruinos) bmw 320i 210 km/h- 2.0 benzin i cam atāt īmi amintesc... |
Quote:
|
sicer da este .. daca dai subturat a 5a da .. nu se duce prea repede...dar daca dai a 4a cap cea ce inseamna 145 150 .. e alta treaba
|
235KM/H cu 320i si mai mult garantez ca nu merge :) ieseam cu piciorul afara si eram in limitare.
170KM/h cu VW Golf MK2 motor SB 140KM/H MATIZ :)) 120KM/H Dacia papuc 1.9D Si sincer, altele nu imi amintesc...deci 235 ramane cea mai mare |
da era sa uit mia amintit omu.. dacia papuc 1.6 i 4x4 155km/h o experientza demna de a nu fi repetata de nimeni .. not a god ideea;))
|
dacia 1410 motor nou (acu' multa vreme) - 170 km/h (eram in dreapta, se tine?)
|
caruntule, nu prea se tine.... :) stii si tu de ce.....
|
n'aveam permis bre ... ce sa fac ... invatam prostii, conducea tata :))
|
am mers cu un ford fiesta din 2006 cu 180km/h pe autostrada in italia masina personala in ciuda faptului k in carte scrie 164km/h:evil:
cu un logan 1.4 mpi 170 km/h in drum spre bucale:evil: alt logan1.6 mpi 16v 190 km/h tot spre bucale:evil: cu un audi a4 1.9 tdi 131cai da turbina de s4 pe el in italia cu 240 km/h:evil: va promit si pozele si filmarile la toate de mai sus !!!:evil: |
si am uitat cu un carabush de matiz 165 km/h cu 4 pers in el
|
carabusul de Matiz presupun ca deja isi deschisese aripile si zbura spre zana marmota. Doamen, cat mai trebuie sa inteleaga tot omul ca discutam serios aici si nu e forum de postat din plictis?
Dar cred ca e aceeasi discutie de cand lumea si imi bat capul degeaba |
170 de nevoie, in depasire...Era s-o comit!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning