![]() |
daca nu sunt indiscret in ce consta botezul boocilor? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ia ziceti0mi si mie fratilor cum e pe la liceu...???k yo nu am fost azi..si ieri am stat 15 min in clasa si atat....nici nu stiu ce s-a schimbat prin liceu...la voi cum e?
|
same ol` shit ..
colegi de *** , si tot asa , oameni care n-au in cap DECAT fotbal .. toate pauzele si le petrec discutand despre cat de lung e picioru lu mutu .. si se cearta ca unu zice ca are cu 10 mm mai mult , eventual se iau la bataie .. in fine .. ink 2 ani si am scapat |
:evil: iar nu am vazut boabele ***** :chainsaw: :writers_b :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: ce draci am ... mi`au mutat astia programu ... de dimineata si boboci intra dupa masa
da le prind eu :twisted: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
sau le arunci cu oua in cap :D
|
astept poze cu boboace 8)
|
eu..din 25 de fete cate am in cls..vreo 3 sunt dragute..hmm..la noi nu e cu oua,chestii d`astea..cantat..or what ever..oricum..sunt penibili unii..astia mai mari :lol: :lol: multi roackeri`.. :evil:
|
saptamana viitoare o sa va trimit invitatzii la bal :D
:)) |
Azi am fost si eu oleac pe la Scoala .... 8) ... da nam vazut nici o boboaca ...nik....si doar toate clasele de liceu fac de dimineatza ...... cine stie , poate is toate urate si nu leam vazut :lol: .... da bine k yo tre sa aleg fetele de la miss ... :D Asta astept .. :wink:
|
la noi treaca mearga...am vazut si cateva mai rasarite da mah is timide ca draku!!!! te duki la ele si ziki ca intra in pamant frate!!! nu alta!!!! sa nu mai zik ca am vb cu una astazi cre ziki ca avea volumu dat la minim!!!! vorbea mai rau decat in soapta :| da am vazut cateva si mai rasarite...da azi a plouat :anger: si nu prea a iesit lumea pe afara, asa ca ce am mai prins pe coridoare :) ori cum astept balu sa vedem ca pana atuncea mai cunoastem si noi :twisted:
a si astazi ne-a furat d-u organizarea la bal :anger: cand sa ma duk aflu ca au depus deja aia din d cerere la direftor pt bal :( da ori cum m-am bagat pe langa ei si paote o sa fiu si eu printre organizatori...da ori cum nu ma dau in vant dupa faza asta asa ca!!!boboace sa fie ca in rest :twisted: :peace: |
haiosi sunt bobocii =))
jur ca ieri .... m-a atins unu ... cu cotul ... la modul ca eu stateam , si el m-a ... sters un pic .. nici nu pot sa zic atins .. s-a intors speriat si a inceput sa \" scuza-ma frate .. n-am vrut ... jur , scuze\" =))))))))))))))))))))))))))))) speriatzi de bombe =))))) cand ma gandesc ca asa eram si eu in a 9`a ... :? :lol: :lol: :lol: |
am venit si yo intarziat :D am intrat in cherchez :( e plin de pocniti :(( si de pocnite , deja am pus ochi pe una :D lumea zice ca yo s boboc da ei nu stiu ca yo s direkt COCOS
|
Imi permit sa va dau un sfat...ca vad ca nici unul mai mare nu va zis nimic...
BUCURATI VA DE LICEU CAT PUTETI...ca sa mor...aiurea e cand termini...si tre' sa te duci la fac. Am fost si eu ieri ...sa ne prezinte fac. ...si credeti ma ca e naspa rau ...totul e sobru ...si rece...URAT intr un cuv. Deci bucurati va de boboci de boboace...si de profele alea \"NEBUNE\" cum ziceam si eu...ca dupaaaaa...e vai si amar... Multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning