![]() |
Re: Machete in lucru - 2fast4u_dk
f frumos,ia si mai vopseset grila la spoiler;)
|
Ms..ma bucur ca va place :D...maine o termin cred...vopsesc acolo la spoiler..ii pun masca si celelalte elemente care au mai ramas
|
13 Attachment(s)
Gata si porsche'ul...poze:arrow:+merc
|
ce super e....mai ales cu jantele alea;).....bafta ;)
|
Frumos Porker!
Totusi pare cam inalt,crezi ca ai putea sa-l lasi mai jos un pic? Si Mercedesul este frumos! Totusi eu zic ca sa vopsesti si gurile de aer de sub masca. Stiu ca o vrei "clean" dar acele guri nevopsite pot da impresia de ieftin. |
Ma bucur ca va place:D...porsche-ul voi incerca sa-l las putin ca intradevar arata cam ciudat cu garda prea ridicata...cat despre mercedes oricum vopsesc acolo..poate maine reusesc;)
|
6 Attachment(s)
Drift 350Z WIP :twisted::arrow:...daca va vin idei insirati-le aici ;)
|
4 Attachment(s)
Chrome paint :arrow:
|
mama ce fain.....eu zic,sa o faci crom toata,apoi,capota si portbagajul negru mat....v-a arata super.....intra te rog pe mess,sa vorbim ceva;)....bafta
|
crezi ca da asa bine mat cu crom?....mai bine face anumite componente ale motorului , interior , accesorii (manere , oglinzi , etc) si masina o face un galben mat...
|
e galben mat.....v-a semana cu mustarul:lol:.....cel mai bine zic eu,toata crom....si cu jante negre......stopurile fumurii si eleronul negru.....
|
4 Attachment(s)
Am facut'o negru mat cu crom pt ca am vazut mai demult o masina de drift cu paintjob asemanator...dar nu va ramane doar asa ...voi mai adauga alte chestii mijto...veti vedea...daca imi iese bine...si app...mai dati-mi niste idei... avand in vedere ca e masina de drift ce i'as mai putea adauga?...in afara de intercooler si eleron...si cam din ce as putea face astea 2??:rolleyes2...more pics:arrow:
|
intercooler:radiera dreptunghiulara....eleron:plastic....bafta......
|
3 Attachment(s)
Tocmai am stricat o radiera incercand sa fac intercooler...gonna try again :)...cam asta a iesit...arata ciudat deocamdata dar in zilele urmatoare va iesi superba...sponsori pe lateral,capota,portbagaj etc...,eleron,intercooler,mici detalii pe la interior...jante vopsite 1 model pe spate 1 model pe fata...faruri,stopuri vopsite,geamuri negre,evacuare si cam atat...poze:arrow:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning