![]() |
Re: logan
5 Attachment(s)
eleroANELE DEOCAMDATA PROVIZORIU PUSE URMEAZA SA LE MONTEZ ASTEPT PARERI SI SUGESTII
|
Foarte fain cel de la luneta,ai grija la detalii cand il fixezi definitiv
|
Frumos , o sa de-a foarte bine ....:D
ps: ce marca este eleronul care vine pe portbagaj si la ce pret l-ai cumparat? |
Dupa lucratura de "cioban" cred ca sunt cele de la pilot.....
|
spark88 pilot 120 ron
|
Super ieftin :D:D si de unde il pot procura si eu ......?
|
e super sa stii da o aliura eleganta masinii dai comanda la pilot si ti-l trimit prin curierat care mai e 40 lei si ala
|
Degeaba teai suparat pe mine , mai intrebat si pe mess si team zis ce calitate sunt, nu e o tragedie , dai mai mult la vopsitor sa se ocupe de ele.....mai calumea si vor iesi mai bine...Spor la tunarit si urmatoare modificari sper sa iti aduca si ceva avantaje.....
|
1 Attachment(s)
pai asa o sa fac ca dau jos si emblemele ale 3 ca arata mai frumos asa cam asa vreau sa arate dar asta dupa ce imi iau permisu ca cam bate la usa
|
Quote:
|
ms
dar am renuntat la ideie cu dungile |
6 Attachment(s)
achizitii noi boxe mnc fata 40w spate 60w si praguri
care face sticare cu4 tuning ca vreau si eu unu |
CARE MA AJUTA SI PE MINE CU NISTE SITURI DE JENTI VA ROG FRUMOSSSS
|
Team zis daca vrei boxe(uitate la alpin,DSL,Hertz,chiar daca nu scot puteri mari dar se aud CLAR....acuma u ai facut cum ai vrut) asa ai montat pragurile si le vopsesti pe masina???vezi sa nu iti gazeze vopsitoru ceva:)....si jante,zi cati bani ai......mai bine schimb cauciucurile alea de cacao(macar te ajuta cu ceva)....
|
4 Attachment(s)
neoane
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning