![]() |
Re: E30 - noul meu urs..
2 Attachment(s)
el a dat si toate meritele sint ale lui.....si ale masinii......este fostul propietar al masinii si avind o experienta mai mare in ale driftului,am hotarit sa dea el primul.....si cind sa intru si eu a 2 oara s-a intamplat incidentul cu silica si s-a oprit distractia.....asta e....mai avem timp....
|
felicitari la amandoi .. si lu laur si masinii ... :)
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar pina la urma de la ce a lut foc?....am auzit ceva de instalatia electrica....? sau tot de la evacuare? |
Quote:
|
a fugit hai`u din parcare din spate pana in fatza unde se dadeau cercuri mai bine ca gabi szabo .. :))
eu il vedeam si nu intelegeam de ce fuge asa :D felicitari jakale :D mersi ptr sfaturile parintesti dinainte de show :twisted: |
de aia sintem "ursari" frate sa ne ajutam,sa ne sfatuim intre noi...
bafta cu masina si ne vedem la urmatorul eveniment.... poate pe 1 mai la liniute...... |
dupa o pauza de 1 luna in care am fost pieton:(...am scos si eu ursul la plimbare...se comporta la fel....inca mai stie sa dea cerce bine:)) mai face si un pic de fum...din gume bineinteles:).....urmeaza sa ii schimb discurile spate ,placute frina, si ulei
apropo ce ulei e mai bun in conditiile in care motorul merge numai la 2000 de ture:)):)) am inteles ca CASTROL RS il cam haleste repede??? |
parca Castrol Maganatec 15w 40 e bun :-??
|
nop....15w 40 nu bag.....cred ca tot 10w 40 magnatec o sa pun
|
4 Attachment(s)
poze mai recente de la o intanlire INFERNO......
|
Quote:
|
Frumoase pozele;)..sa stapanesti ursu sanatos;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning