Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Melodie SKINERR & EKO - No Speed Limit (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/67229-melodie-skinerr-and-eko-no-speed-limit.html)

stefan_88 14-03-08 01:33

Re: Melodie SKINERR & EKO - No Speed Limit

da.... o sa ma interesez si yo ... poate gasesc ceva ceva ....

CT-07-APV 25-03-08 13:09

buna ziua as dori sa fiu prezent la filmare, poate voi fi acceptat si in club pentru a fi totul ok. E buna melodia cel putin varianta a doua. Clipul trebuie sa iasa foarte bine sa fie actiune si imagini deosebite. Abia astept sa il vad

B31WAN 02-04-08 01:58

Piesa tata melodia "no speed limit"
Tino tot asa
Bafta si spor la mai multe melodii

DeZaXaT 02-04-08 17:00

multam la toata lumea

Danutzu_c2k7 02-04-08 20:13

Aceasta va fi prima melodie care o voi asculta in masina care o voi cumpara dupa ce voi lua carnetul ....

DeZaXaT 04-04-08 16:54

ma bucur sa aud !

GiBi 16-04-08 23:53

eu am ascultat melodia si pot zice ca-mi place. nu sunt in masura sa zic daca e sau nu mai buna ca melodia mea...pana la urma asta depinde de gustul fiecaruia.:D la mai mare DeZaXaT ;)

cine suntem noiiiii????? ;)

http://www.myband.ro/members/11684/

dolb 17-04-08 00:07

Gibii... ceva nou mai apare? :D

GiBi 17-04-08 09:53

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1488840)
Gibii... ceva nou mai apare? :D

salut! intra pe adresa aia de mai sus pe care am lasat-o "www.myband....." acolo mai gasesti niste piese. o piesa pentru masini am sa mai fac dar cred ca prin vara. :| pana atunci....pt cei care urasc politistii, ascultati "Dinastia feat Nosthferatu' - Pata peste pete":D bafta!

cristysefu 17-08-09 20:25

fratilor ce trebuie sa fac ca am nijte stickare cu nsl :?:k mias face cont da na m peste 18 ani si nici permis !!!! ma poate ajuta cineva ???:oops:

dolb 21-08-09 21:26

Quote:

Originally Posted by cristysefu (Post 2565047)
fratilor ce trebuie sa fac ca am nijte stickare cu nsl :?:k mias face cont da na m peste 18 ani si nici permis !!!! ma poate ajuta cineva ???:oops:

eu zic sa o lasi balta ca noi nu dam stickare cu nsl la toti aia care scrie cu mias , nam ;; si face dezacoarde mai rele dacat MV.

underground C 25-03-10 11:34

sall am 17 ani , am si un scuter si vreau niste stickere cu nsl ! am un prieten din bucuresti care are si el 17 ani si este in clubul vostru si ia-ti dat stiickere ... , are scuter si park spunea k se duce la intalniri nsl , dar eu sunt din tulcea si n-am cum sa vin la intalniri :(( . Ce sa fac ??? :rolleyes2:?: ma puteti ajuta ?

Paul 26-03-10 08:56

Quote:

Originally Posted by underground C (Post 3217958)
sall am 17 ani , am si un scuter si vreau niste stickere cu nsl ! am un prieten din bucuresti care are si el 17 ani si este in clubul vostru si ia-ti dat stiickere ... , are scuter si park spunea k se duce la intalniri nsl , dar eu sunt din tulcea si n-am cum sa vin la intalniri :(( . Ce sa fac ??? :rolleyes2:?: ma puteti ajuta ?

:lol::lol::lol:

morpheusmaster 26-03-10 10:38

Quote:

Originally Posted by underground C (Post 3217958)

Pustiu ia veza'ti tu de treaba si joacate cu alte prostii ca stickerele cu NSL sunt doar pentru membrii clubului, membri care in nici un caz NU LE PUN PE SCUTERE!!! Suntem CLUB AUTO nu de SCUTERE asa ca daca ai sticker pe morisca tu sau amicu sa bine si dal jos ca altfel e grav...

DJBOSS 17-12-10 22:36

SKINERR & EKO - No Speed Limit 2
Buan buna melodia asta ;) astept video , oricum stiu ca o sa fie ceva tare 8)

All times are GMT +2. The time now is 09:37.

- Copyright 2026 4Tuning