![]() |
multumim 4tuning pentru pzezenta!!!
|
si filmele...
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=344 maine un articol complet, plus o reorganizare a cursei in forum sa faceti mai des, altfel ne suparam data viitoare ma dau si eu supermisto |
misto filmele....felicitari 4tuning...la cat mai multi reporteri pe viitor!!!
poate reusesc sa postez si eu filmele din masina |
Arata bine trabantul,super.
Asfalt ca pe urcarea din Poiana nu o sa gasim niciunde aici si nici in viitorul apropiat nu cred ca o sa avem |
1 Attachment(s)
...cand n-ai ce face....
|
eu vreau sa stiu cine e bucuresteanul scandalagiu cu golful albastru...... ca ar merita tras putin de urechi!!! :!:
|
cine a filmat de sus si a prins ultimul viraj inainte de sosire?
ii multumesc anticipat celui care a filmat si imi poate da si mie caseta!!! |
Re:
Quote:
|
grig ia si tu filmarea de la la lao...are fimat chiar ultimul viraj....am vazut io filmarea cu tine la el pe camera....
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
mansa 2 din masina
|
Stie cineva daca se va mai organiza asa ceva la noi?Unde?Cand?
|
frumooooos..asa da..inca nu am vazut decat 7 filmuletze...si pana acum audi-ul negru a fost cel mai dragutz....a tras grav de masina...fara mila...nu k ar fi singurul...
|
Booon
Tzinem sa va multzumim tuturor pt participare/prezentza.Cineva se plangea de organizarea de la premiere...nu a fost vina noastra pt intarziere..acr-ul e de vina aici.
EVENIMENTE...o sa mai fie dar probabil dupa ce luam si noi un \"concediu de relaxare pe la mare vre`o 2 saptamani\" :twisted: venim acasa si ne punem iarasi pe treaba...unii dintre noi organizatorii sunt un pic suparatzi(cel putzin eu)ca nu m`am putut da. P.S VA ASTEPTAM LA TOATE EVENIMENETELE ORGANIZATE LA CRAIOVA!!! Inca odata Multzumim WWW.4tuning.RO si WWW.*********** |
intarzierea de la premiere s-a datorat unei mici probleme de regulament.... cativa participanti au furat startul si s-a discutat cum vor fi penalizati. acesta a fost motivul intarzierii
ne cerem scuze, dar era o problema ce trebuia rezolvata |
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning