![]() |
Re: Audi A4 Cabrio
Quote:
pe mine m`a dus masina adusa acasa cu totu 25000eur dar arata ca in primele poze si cu jantele alea oz pe 17. vara e nebunie curata:)iarna e accelasi lucru cu o masina normala,nu tine frig sau ceva,deci nu te incurca cu absolut nimic.de comportat se comporta perfect si la 245 km/h.intr`un cuvant sunt foarte multumit de ea ca masina.dar acum vreau 335 i modelu nou,ca vad ca audi nu a mai scos nimic cabrio:)deci masina e la vanzare. |
Quote:
spre exemplu...motorul asta 1.8T asa cum iese el...are si circuit de eliminare (adica un mic BOV) a gazelor din turbina care sunt in surplus...dar ele sunt in cantitate mica...deci nu ai acelasi sunet and stuff...tu daca pui BOV ca sa scoata sunet asa cum vezi pe youtube prin filme :p, ai sunet dar iti taie din putere exact cand ai nevoie de ea...ma rog, acum depinde pentru ce vrei masina...ca poti sa nu o alergi si sa zica toata lumea..."uite ce tare e masina aia, wow, cred ca e de curse" :) anyway, don't get me wrong or something, incercam sa-ti explic despre BOV putin, ca sa intelegi exact pentru ce e nevoie de asa ceva :) dar daca nu, blow-off valve poti pune pe orice benzinara care are turbo...mai pe scurt :) |
stii cumva daca exista hard top pt a4? ca si cele pt bmw e 46?
|
si cu consumu cum stai ? intre motoru de 2.4 si 1.8T ce ai aleege ? care e mai bun ? pe cel de 2.5 Tdi il lasam deoparte :))
|
2,4i consuma mai mult,nu are turbo,si e si diferenta foarte mica de cai.eu 1.8T l`am facut de 200 fara prea mult deranj...mie unu motoru de 1.8T de la audi mi se pare cel mai reusit al lor...am mai avut mai d mult un 1,8T da mod de pe audi berlina din 2002 de 150 de cai si am fost foarte multumit de el.deci te sfatuiesc sa iei 1,8T.
|
Quote:
imi place mai mult cum arata a mea.deci o las asa:) |
superba masina,mi`ar placea si mie una :X sa o stapanesti sanatos si fara incidente
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning