Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Sambata, 16 iulie 2005, ora 5.30 (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/6648-sambata-16-iulie-2005-ora-5-30-a.html)

Nitr0 17-07-05 19:52

sa nu uitam ca sambata am discutat si despre ajutoare pt cei care le`o luat apa casa... si sa discutat sa ii aujutam cu niste haine... sa ne adunam in centru... acuma vad ca nu se mai stie nimic :roll:

Mantus_a 17-07-05 20:39

eu ma gandeam ca haine primesc din toata tara... oare nu ar fi mai bine ceva alimente sau eu stiu... eu unu as putea sa aduc de la tara vreo 2 saci cu cereale... acuma sa vb si cu stefan sa sa-mi zica daca e buna sau nu ideea mea...

Low_Ridah 17-07-05 21:05

Nu stiu cat de buna e ideea ta Mantus_a cu cerealele k pana ce le duce la locul de colectare ..nu ar fi mare mirare de nu sar strika...dar nu jtiu in ce conditii se face transportul asha k orice idee ar fi bine sa o transmitem lu Stefan... :wink: ..Dar ideea este k fiecare aduce ce poate si asha am putea sa aducem o gama mai diversa de donatii...nu numai haine ...se pot da si electrocasnice: un TV vechi , un radio , un prajitor de paine , un filtru de cafea....orice o tigae :P ...orice credeti k acei oameni ar avea nevoie .

Mantus_a 17-07-05 21:36

nu prea cred eu ca le trebuie lor prajitoare de paine si radio si alte chestii... daca nu mai au locuinta??? unde baga alea in priza...dar totusi e o idee...cred ca an sa-l caut maine pe stefan la servici sa ma vb pe tema asta

Low_Ridah 17-07-05 21:39

Nu o zic ca si cum ar fi ideea mea ...dar am vazut pe la televizor k a mai dat lumea.. :roll:

Mantus_a 17-07-05 21:51

eu nu stiu cred ca cel mai bine ar fi sa vb cu stefan... eu deja am sortat ceva haine...acuma ma apuc sa caut de la fratimiu ala mik... pp ca sunt copii mai mici pe acolo care au nevoie...

Nitr0 17-07-05 22:04

ma baieti pe mine nu ma intereseaza unde ajung alea si ce fac aia cu ele.. important este ca vede lumea ca facem un lucru bun si ne facem o imagine buna... ...........................

Pe langa imagine avem si gandul ca am ajutat pe cineva

Mantus_a 17-07-05 22:31

da mah dar daca faci o chestie sa o faci cu cap...sa mai ajuti si pe altii nu numai imaginea clubului

Low_Ridah 18-07-05 06:56

Asha e Mantus_a ...chestia asta nu cred k o facem numai de ochii lumii... :shock:

SV-05-YBG 18-07-05 07:35

Vom strange tpt ce poate fi strans. Apoi cei de la locul de colectare de la Bucuresti sau unde vor ajunge aceste donatii vor decide in ce directie va merge fiecare. Cred ca este cel mai bine asa.

SV-05-YBG 18-07-05 07:36

Legat de tricouri, la sfarsitul saptamanii vom avea si lista finala cu sponsorii si vom sti exact ce punem pe ele. Dupa aia este doar o formalitate sa punem sa fie facute.

Nitr0 18-07-05 09:13

am sa incerc azi sa merg pana la image plus ca il cunoaste tacamiu pe patron si sa vad daca pot face putin mai ieftin... a zis Alex ca el poate face cu 150

SV-05-YBG 18-07-05 09:16

Eventual il putem baga la sponsori daca face la un pret rezonabil sau foarte bun.

Low_Ridah 18-07-05 10:06

In legatura cu panourile cu sponsori sau cu Crazy Drivers poate rezolv eu ceva k taikameu il jtia pe unu de la o firma de publicitate din Sv ...si poate vb eu cu taikameu si rezolv ceva ...poate sa ne faca el panouri sau ce avem nevoie ....nu promit inca nik k am uitat sa vb cu el.... :( ...Daca aveti nevoie de vreun design la vreun Banner ceva ..orice...vas putea ajuta eu ..numai k le fac de mana 8) dar ies bine si asha

SV-05-YBG 18-07-05 10:08

Este si asta o varianta . Vedem.

All times are GMT +2. The time now is 11:53.

- Copyright 2026 4Tuning