Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   4tuning days 2008 ..discutii , planificare & stuff... (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/66468-4tuning-days-2008-discutii-planificare-and-stuff.html)

KAmikazee2005 10-03-08 22:11

Re: 4tuning days 2008 ..discutii , planificare & stuff...

5 Attachment(s)
din cate se pare... la noi in stand vor fi 3 masini sigur.. acuma vom vedea dak se poate sa mai bagam una ;)) ultima majina despre care stim ca 80% va fi prezenta la standu nostru e o honda civic din 97.. las pozele sa vb ;)

Low_Ridah 10-03-08 22:42

Din cate am stabilit ...vineri pana in ora 12 suntem in Bucuresti cu cele 2 masini care vin din IS ..una pe platforma si una pe rotzi ...si Raz-ul deasemeni in coloana :) ...

Rog pe cei care vin la 4tuning days sa puna mana de la mana ..sa contribuie cu o suma modica de 20 ron ...pt cei care pot da mai mult ...se face lista si se noteaza ..nimic nu e dat uitarii :) ...

Se fac tricouri ...si acestea in jur de 20 lei tricoul :) ...voi posta un model in viitorul apropiat :)

Madaline ...dak ai avea cum sa vb cu domnul cu Civicul dak ar putea sa dea un raspuns ..cat de cat ...cat se poate mai repede ....ar fi super ...sa vedem ce si cum facem ..cum ne aranjam in stand ...

KAmikazee2005 11-03-08 08:06

pai am vb aseara cu el si a zis ca cel tarziu pe miercuri joi maxim ne da un rasp exact ;) oricum 80% vine.. cine vb cu marius de audiu pe care vrea sa il bage in standu nostru? ;) eu zic ca merita :D :) :P e frumos ;)

Low_Ridah 11-03-08 10:04

da ...nu zik k nu ...Ar fi frumos :) Am sa vb eu cu Marius :) ...sa vad ce si cum facem si cu parasolarele ..pt k vor fi personalizate pt 4tuning days :)

Mantus_a 12-03-08 09:46

Lx Daca Tot Esti La Capitolul Stikere Si Parasolare Fa-mi Si Mie Rosst De Un Stiker

mesteru 12-03-08 20:01

yo vreau tot tacamu k pana akuma am mers cu masina''dezbracata'' :) stiker,parasolar si tricou marimea M :D

aleks 12-03-08 22:10

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 1365624)
aleks.. nu trimiti si tu o majina crazy inspre bucuresti pt stand? ar fi o idee sa fie makr cate o majina din fiecare zona...

eu sunt la furat anul asta cu orice fel de problema, sper sa depasesc in cateva luni situatia, si sa ma intorc in forta sa ajut pe cine o sa aiba nevoie, si clubul in special :)
pana atunci toata baza e in voi :)

Low_Ridah 16-03-08 00:48

Imi cer scuze pt cei care siau pus baza in mine k voi aduce la Bucuresti parasolarele, stikerele sau tricourile ..sau multe alte lucruri marunte pe care nu mai jtiu si nu le mai tin minte ...Imi cer scuze si sper sa ma intelegetzi ...vina e doar a mea ..si sper sa ma revansez fatza de voi toti ....Sper k intelegetzi situatzia si conjunctura si motivele din care multe nu au reusit sa se faca ....

Multumesc pt intelegere ...

mirciu 17-03-08 21:36

care e alea ?

Low_Ridah 18-03-08 00:28

Quote:

Originally Posted by mirciu (Post 1429197)
care e alea ?

care sunt lucrurile pe care nu leam facut ..sau ...:-? care ...??? k nu stiu la ce te referi ..??

GMan 18-03-08 07:36

Motivele ,vrea omul sa le stie, pentru care nu s-au putut face obiectele promotionale :) !
Apropo : a fost super tare , pacat ca nu s-au bagat masinile inauntru . La anul va fi mai bine :) .

Low_Ridah 18-03-08 14:40

Motivele ..sunt ...in special timpul ..si cauza cea majora ..pt k am pierdut vectorialul cu sigla CD :( ...si imi lua cam 6-7 ore sa o refac si apoi sa le tai ..atat parasolarele , stikerele , tricourile ...etc...:( ...si timp de ce nu am avut sa fac toate astea ..pt k trebui sa terminam si masinile ..ceea ce nea luat aproximativ 4 zile ..in care nu prea am avut timp sa respir..:(

All times are GMT +2. The time now is 18:49.

- Copyright 2026 4Tuning