![]() |
Si noi suntem la mare :wink: si pot confirma......vremea este tocmai buna.....
|
Re:
Quote:
|
Re:
Va rog sa ma scuzati ca nu am avut rabdare sa citesc toate mesajele postate.si v-am rugat sa ma scuzati pt ca am si eu o intrebare : cat costa biletul de intrare daca exista asha ceva?
si a doua intrebare: cine are sa-mi imprumute un card de camera foto :D |
Re:
Quote:
2) cine crezi ca se risca :twisted: ? |
Va rog lamuriti'ma shi p mine....
pana la urma intrarea de 10 euro este de persoana sau d masina kre intra in aeroport pls... :?:
|
Re: Va rog lamuriti'ma shi p mine....
Quote:
|
dar pretul asta nu mai scade frate ca am inebunit cu euro astia fir'ar mama lor.chiar e japca la 10 euro.daca pui si gazul daca pui si consumatia de acolo daca mai pui si gazul papat la liniute ,ajungi sa pleci de acolo dator.degeaba este organizare ptr ca deja se cam face discriminare.nu cred ca toti 10 euro de pers folosesc la cheltuielile legate de organizare.dar fie acum.
|
Eu zic ca acest eveniment merita din plin pretul biletului. Sa vedem dupa... cum a fost si atunci ne vom putea da seama daca e mult sau nu.
Pana una, alta.... ne vedem acolo. |
Si eu cred ca o sa fie distractie ... La Oradea mi-a placut foarte mult :twisted:
|
saltare
Eu zic ca daca va place tuningul nu va uitati la 350000 sau 10 euro ..............eu unul as face orice ca sa ajung acolo ...cu toate ca noi nu suntem plini de bani adica eu si fratimiu ...........apropo venim cu autobuzul tocmai din AGIGEA :oops: sper sa nu ploua ca nush ce ma fac :?
Oricum ne vedem acolo :peace: |
cine e din c-ta shi merge cu mashina la ITS...dak e posibil...platesc benzina dak e nevoie..sa ma ia shi p mine...prv p [email protected] pls :D
|
Dak vreau sa ma inscriu la cursa ! cat este taxa dak exista asemenea taxa si dak se mai plateste taxa de 10euro la intrare dak ma inscriu la cursa ! abea astept :D
|
cum a fost? cine a fost?
|
am fost multi :D am mai zic si o mai zic a fost SUPERB SHOW`ul :D
|
Confirm si eu lucrul asta concursul de drifting a fost dea dreptul demential fara cuvinte restul cum ar fi comentatorul :( slaba impresie insa concursul de drift a fost extraordinar :shock: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning