![]() |
pe mine nu ma streseaza
|
baieti dc nu ati zis ca va stresez ca intelegeam. deci trebuia sa imi ziceti. nu o sa va mai stresez pt ca nu o sa mai am ocazia. mi-a partu bine de cunostinta. bafta in continuare baieti. :(
|
sal
i-auite la ce s=-a ajuns .. :paper:
|
deci adytza nu tre sa te superi! daca te-am jignit, scuze...
|
ok baieti nu m-am suparat dar de acum in colo
daca va deranjeaza cv la mine spunetimi in fata ok |
baieti low ridah vine azi in bucuresti. membrii crazy drivers din bucuresti as vrea sa ne contactati pe mine (adytza_pytyc89) sau pe doarr4u17(cineva2002ro) id noastre pt a stabili locul unde ne vom intalni maine 18 nov. dc aveti aparate foto aducetile pt a putea face poza. sper sa iasa ceva frumos. iar in primavara asteptam mai multi membrii crazy. :D
|
vad ca la topicul asta e cam multa liniste. haidetzy baieti mai postati si voi aici. TREZIREA baiety ok. :shock:
CRAZY DRIVERS RULLZ |
sal
:) m-am vazut cu aditza azi. a venit el la mine. unde tineam masinile. lucram la dacie. sa va zica ce demaraj am dat :P
|
asa este azi am fost la doarr4u sa vad cum merg lucrarile la oltcit. sa stiti ca este un tip super de treaba. a dat un demaraj super marfa azi. cu toate ca nu a fost mare dar a fost frumos. :D
|
buna seara romania
buna seara bucuresti este ora 18:30 iar pe acest topic este pustiu trezirea baiety :D :D |
sal
o sa fie o intalnire zilele astea... toti membrii din buc.. ca tre sa stabilim cate ceva... sa vedem ce si cum.. poate ma ajuta D-zeu sa iau si carnetul... mai am putin si eu.. si o sa fie toate bune.. masini sunt.. cine nu are mai va dau eu... :)) aditza stie de la cate masini am cheile :D :twisted:
|
Eh, si uite asa incep a se infiripa prietenii noi, intre persoane care poate altfel nu s-ar fi intalnit niciodata in viata, si uite asa pasiunea pentru masini ramane tanara ;) R3SP3KT!
Incet si sigur baieti, tot asa! |
sal
2 Attachment(s)
pasiunea pt masini.. va fi mereu in sufletul meu. mai ales pt tuning..
|
Spor la lucru ;)
|
ce mai faceti baieti. nu am mai postat de cv vreme . m-am intors cu forte proaspete. R3sp3cT BAIETI. :D :D
CRAZY DRIVERS RULLZ |
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning