![]() |
Re: DACIA TUNNATA....MULTI ZIC CA E FRUMOASA...CE ZICETZI VOI...
Super masina este chiar reusita!!!! ce sa zic pacat ca vrei sa o vinzi dar tu hotarasti!!!!!! dar ai mai fi putu lucra la ea cel putin la aspect :D
|
tu ai vazut de cand e postu asta?
|
Prea tarziu mi-am dat seama dupa ce l-am intrebat pe roby se mai intampla nu :D
|
masina este super dragutza .......pacat ca o vinzi dupa ce munca ai depus la ea e si pacat sa faci lucrul asTa ...dar este masina ta si tu decizi ce ai de gand sa faci .........bafta in continuare sper sa iti iei tot o dacie ;)
|
in afara de faptul ca are barile si pragurile din piata masina e frumoasa
|
tuningu exterior e traditzional, sper k t lauzi cu ceva cp......participi cu ea la ceva curse??? ceva rezultate???? ok.......mashina e destul d obosita(aparent)....dar la banii kre ai bagat in ea cred k eshti multzumit.....sorry
|
deasupra parbrizului un parasolar alb sau incolor cu ceva scris pe el pe spate la fel si praduri cu priza de aer... ceva plasa pe acolo:)
|
Quote:
Se omologheaza gratis din cate stiu eu. Poate b-69-tau stie mai bine. @masina e interesanta. |
e mijto dacia e bine lucrata !! punei si tu niste proiectoare,schimba oglinzile si dak gasesti punei niste pleoape !! ar arata traznet ! modificari la motor ?
|
arata bine , cel mai mult imi place interioru .
|
nu inteleg de ce a mai deschis topic daca nu le raspunde oamenilor la intrabari. vrea sa arate ca are masina modificata?
|
dupa cum bine observ esti in foame grava de posturi. Nu mai comenta aiurea ca nu e bine.Omul nu a mai intra pe site de mult asa ca nu mai vb degeaba. Incearca sa fi pe subiect si spune daca iti place sau nu.
|
geniala dacia ta chiar imi place cum sunt incadrate spoilarele si dau bine jantele bafta pacat ca tre sa o vinzi :D:D:D:D:D
|
sincer imi place dacia ta......dar daca nu puneai briza aia pe capota shi eleronu mai micutz....dar in rest e oki dupa pozele vazute...de interior nu ai nica facut sau e doar exterior......ese oki;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning