![]() |
1 Attachment(s)
inca... :arrow:
|
..
bizonule frate vezi ca mi am schimbat id:((( ca numai mergea ala uite l pe asta ... zed_kadett ..te astept
|
Re: ..
Quote:
:peace: |
..
da ma:)))ca numai am nici un id :(((
|
up
|
i-am pus toba noua cu super sound........cine vrea sa o auda :lol: .....sa ma caute.Poate o si cumpara.....(mashina) :paper:..hi,hi,hi....
|
.
salut..ma intereseaza masina.daca mai e de vanzare ma gasesti pe messenger cu p3rv3r5ul2003 . astept urgent un buzz ceva...
|
o dau fara spoilerul fata.......28oo :shock:
|
up
|
26oo euro fara jante...... :wink:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
sal
super tare masina. si la un super pret.. ce vreti fratilor la banii astia..? supernova.. ? masina nu e alergata.. si chiar arata bine.. sunt bani investiti in ea... daka stiti ce e aia tuning.. stiti ca costa si bani... si nu e tuning facut din targ s te duci sa iti iei becuri cu xenon albastre si ia uite frate ce tuning am pe masina...
|
*
de ce vorbesti tu cu noi si nu o cumperi tu?!?! sau impartiti profitu?? sau doar vrei sa iti faci posturi?? noi poate stim destule despre masina ca sa ne facem o parere decenta .. nu crezi?? sau daca mai avem nelamuriri il intrebam direct pe bizon... ca doar el e cel mai in masura sa ne raspunda la intrebari....
|
nu mai fiti rai :twisted: :twisted: .....omu' doar si-a dat cu parerea
|
1 Attachment(s)
:arrow:....i se punea folie..
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning