![]() |
Re: [EXT] G4 cum vi se pare?
ce urat e golfu argintiu :O
cel al lui mmneg e super si asa. cu jante de 19 o sa fie pericol. sa-l stapanesti sanatos |
Quote:
|
eu le-as face pierdute... de la negru interior cu o tenta argintie spre capete...
smoked pe partea argintie... cam greu de explicat, dar destul de usor de realizat si cu efect maxim.. ma bate pe mine un gand... :) |
cam "regular" ... crek esti la inceputul proiectului cu ea.. dar pana acum e ft. bine... keep on working..
|
intr-aevar e simplu, dar e placut vederii, spre deosebire de tricolorul argintiu, care te "loveste" cand te uiti la el, la modul neplacut...
|
este reusita , desi s`ar fi putut mai mult...da` acuma na...
|
banii nu pica din cer, cel putin nu la mine
|
Quote:
Am mai spus masina e exceptionala si admir liniile simple si in acelasi timp de efect . Banii nu pica din cer la nimeni , dar asa e cand nu stii sa-i apreciezi:!: |
nu depasiti cadrul discutiei... n-are rost...
|
Am votat "e reusita". Nimic mai mult. In afara de capota la care vad ca s-a lucrat mult, nu vad nimic special.
|
e simplu modificata, si asta atrage la ea...
am studiat din nou capota, e fain facuta intr-adevar.... fibra sau sudura? |
ar arata si mai bine dk ar aveam geamurile negre si un pic lasata mai jos dar e super si asa bravo ! :shock:
~Live To Ride Ride To Live~ |
n-am mai avut timp sa ma ocup de ea. Trebuie sa vina niste piese pentru ea :) .
Capota este facuta cu sudura. |
am tot vazut golfu prin centru pe la fantani. incredibil de joasa e masina aia ... nu stu ce e cu toate sfaturile astea cu lasatu mai jos. nu cred ca are mai mult de 3-4 cm garda la sol.
|
pai nu se vede din poze...
or fi intervenit ulterior ceva schimbari, sau e unghiul de fotografiere mai ciudat, ca din poze pare cu garda normala... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:57. |
- Copyright 2026 4Tuning