![]() |
Re: Din ciclul "ASA NU!''
ce de cruciulite are in parbriz , si mai e si de vanzare , se vede cam vag pe parbriz!
|
8 Attachment(s)
pentru ca unii isi iau un ///M doar de dragul de a avea 'inca o masina' noua pe langa multele pe care le au...:boxing: (sau o fi murit proprietarul)...
|
Hai frate asa ceva e imposibil....o masina sa ajunga atata de prafuita trebuie sa stea vreo 10 ani.
Asta are jegu pe ea de 3 cm... Probabil a fost o ploaie si apoi a fost un vant cu nisip...sau a fost masina uda/umeda si a mers cu ea prin zone nisipoase...alta explicatie nu e.... p.s. Am vazut in poza ca oglinzile sunt cam sterse pe margine...va da`ti seama daca trece unu pe langa...noaptea si nu e atent si o sterge? :lol::lol: |
Quote:
|
ce sa te mai mire in Dubai dupa ce mai nou se merge prin desert cu Bentley`ul ? :D
|
4 Attachment(s)
Pacat :sad:
|
5 Attachment(s)
:lol:
Later edit cea albastra |
8 Attachment(s)
FEREASCA DUMNEZEU ! :shock:
|
4 Attachment(s)
raliuri tatica :lol: :lol:
|
imi place la nebunie aia neagra din prima pagina ce rai sunteti..:sad:..cu o dalta si un ciocanel o readuc rapid la realitate..:twisted::twisted::twisted:.pot face din ea o sculptura pe roti....dupa vreo sapt cred ca ajung ca caroseria de bmw...;).
aia mustar e ultima dotare impotriva dispozitivelor de blocare a rotilor:lol:...rotiile se strang sub aripi sa numai ajunga ne-a caisa cu dispozitivu la ele....8):shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Va rog sa imi spune-ti si mie dak a doua poza e sigur BMW pt. ca eu sincer nu imi dau seama
|
nue bmw ... :???:
|
Cred ca e nissan primera
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning