Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Schimbare leduri bord Cielo (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/65700-schimbare-leduri-bord-cielo.html)

Geo_ZGA 10-04-08 16:51

Re: Schimbare leduri bord Cielo

sincer acum... tu chiar crezi ca de suruburile bordului intrebam eu? :|
led-urile sunt de cati mm? cate ai pus pe un soclu? ce fel de led-uri, ce marca, ce luminozitate, cu dispersie sau focalizate? rezistentele sunt de cat?

ranek 11-04-08 12:39

:)) ooo da ... hai sa incerc sa'ti explic . Led'uri de la orice magazin de electronica , rezistenta de 1k , focalizate ... atat stiu si eu , restul nu stiu si nici nu inteleg ce conteaza ... in fine ...

D o n n 11-04-08 13:19

ranek astept ....

Geo_ZGA 11-04-08 13:37

conteaza... sunt diverse calitati si luminozitati. ca sa-ti iasa un bord frumos luminat si uniform, trebuie led-uri de calitate. si tu zici cu focalizare... eu cred ca ar trebui cu dispersie la bord si smd sau cu focalizare la ace. plus ca sunt led-uri de 3, de 3,5, de 5... banuiesc ca ai folosit de 3 si au intrat cam 4-5 pe soclu.

ranek 11-04-08 20:19

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1479236)
conteaza... sunt diverse calitati si luminozitati. ca sa-ti iasa un bord frumos luminat si uniform, trebuie led-uri de calitate. si tu zici cu focalizare... eu cred ca ar trebui cu dispersie la bord si smd sau cu focalizare la ace. plus ca sunt led-uri de 3, de 3,5, de 5... banuiesc ca ai folosit de 3 si au intrat cam 4-5 pe soclu.

fiecare cum isi imagineaza , am folosit doar 1 led mare , pentru fiecare dintre cele 4 existente in bord ... acele iau si ele lumina tot d ela astea 4 , nu au led'uri separate ;) .

ranek 11-04-08 20:51

stie cineva un magazin de electronice , led'uri , rezistente , tranzistori ... chestii dinastea ... ? prin bucuresti ?

RD-Woo 12-04-08 13:06

http://www.************/index.php?cat=47

Geo_ZGA 12-04-08 18:25

ranek, in tei, unde muncesc eu, sunt vreo 5-6 magazine cum cauti tu, inclusiv unul care are si led-uri de la zextar.

ranek 12-04-08 18:54

sper luni sa ajung pe acolo , dar sa'mi zici si o adresa ceva , ca nu stiu chiar asa bine bucurestiul ...

Geo_ZGA 14-04-08 12:05

strada se numeste Maica Domnului, este continuarea la Lizeanu, spre Lacul Tei.
azi ma duc sa-mi iau cateva led-uri albastre, sa schimb becurile de la climatizare.
intrebari:
- cate becuri sunt? doar 2? eu doar pe alea le-am vazut si inca 2 led-uri la butoanele de reciclare si ac.
- dupa ce am montat la loc climatizarea, imi merge f greu comanda (rotita) de temperatura. cand dau spre rece merge f usor, dar spre cald merge greu, mai ales spre capat. am desfacut ieri toata climatizarea, inclusiv cablul de comanda de la temperatura. in interior, la reglaj, am vazut ca are rotita aia ca o tulumba, care trage sau impinge cablul... eu zic ca l-am pus corect inapoi, dar nu stiu ce sa-i fac sa mearga iar usor...

electric_style 22-04-08 23:47

3 Attachment(s)
poze si cu noul meu bord! sunt montate in jur de 21 leduri (17 albastre si 4 rosii)

menionez ca am skimbat si acele indicatoare (cielo)

ovidiu89 29-04-08 10:29

salutare dupa cateva luni de citit in continuu m-am hot sa imi fac si eu cont...tin sa va anunt k am gasit un site cu plasme pentru bord

Geo_ZGA 29-04-08 10:40

Hristos a inviat!
si il ti numai pt tine sau ne spui si noua? :lol:

ovidiu89 29-04-08 10:42

adev a inviat..pai pot sa dau adresa pe forum?

Geo_ZGA 29-04-08 11:01

tu ce zici, poti? :D nu e ca si cum ai face reclama la ceva, e pur si simplu legat de ce se discuta :)

All times are GMT +2. The time now is 10:57.

- Copyright 2026 4Tuning