![]() |
Re: Concurs 4tuning Days
Quote:
ce parere ai fi avut daca ma exprimam in aceeasi maniera? a fost un eufemism al meu expresia cu "posturi acide" eu am fost acid, ca raspuns unui post vulgar. vine si trece 4TuningDAYS... dar degeaba inchidem topicul daca nu schimbam putin abordarea... |
as dori o lista cu participantii ca sa estimez numarul de panouri
pentru intreaga sectiune de virtual am rezervat o locatie "speciala". este important sa stiu cum o amenajez va rog sa luati in serios, deoarece in medie, am costuri de peste 65 de euro/participant fara calculul printurilor... numai de locatie... |
Eu particip.
|
categoric si eu (particip ). si inca o chestie, tin sa va readuc aminte ce eforturi se fac pt expunerea lucrarilor asa ca nu cred ca mai sunt necesare injurii sau certuri. ziceti-mi si mie ce-le iese lui gratian si celorlalti organizatori din asta. 4tuning virtual days ar trebui vazute ca o sansa. zic eu
|
Particip si eu :-)
|
Quote:
|
Prezent ....
|
nenea ,si eu vreau sa particip :D
|
pick meeeee:workout::lol:
|
aici e o problema.... cine centralizeaza?
|
o sa centralizez eu. dar cred k mai e lume, doar nu au postat :)
|
hop si eu...sper sa fac ceva pana pe la show;)
|
particip si eu...promit...
chiar dak nu am citit toata "cearta " sau c a fost....particip... |
in sfarsiit ! am terminat si eu, trebuie sa zic :P am trecut printr.o perioada de ~ stress, si cu toate astea tot m.am grabit si nu sunt multumit de rezultat. dar important e ca am terminat lucrarea, la timp, deci particip :d
|
termenul este pana pe 8....inclusiv nu???:D...adik putem trimite si maine sau nu??? sa stiu ma grabesc sau stau linistit:D....
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:58. |
- Copyright 2026 4Tuning