![]() |
Re: Machetele mele - Naitzu
4 Attachment(s)
Nissan Skyline Calsonic Team (macheta de 8 lei din paiata) :rolleyes2
+ interiorul de la Opel ;) |
ce scara e?
|
Imi place mult cum a iesit! Felicitari man! :)
|
ce bine arata...doar 8RON a costat?
bravo... |
felicitari naitzu :D
o japoneza pe culoarea mea preferata consider ca da bine si cu decal-urile si imi plac mult jantele eddycdk... sunt aproape sigur ca e replica unora care probabil nu au auzit in viata lor de tamyia...(sper sa nu fiu rau) dar in cazul nostru, skyline.ul este foarte detaliat, in comparatie absurda cu 'masinutele' din plastic din piata, care se gasesc in jurul la 8 lei |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
sper sa nu fiu rau, dar stiam de tamya cu mult inainte ca unii dintre voi de pe forum sa se fi nascut macar... |
Quote:
ma scuzati de off , si opelul si skylineul sunt 1:24 |
Quote:
oo, te rog frumos sa ma ierti, se pare ca am dat altceva de inteles. in niciun caz nu ma refeream la tine :( am considerat ca unii au facut comparatie intre o tamyia si o masinuta de plastic din piata... ce este, evident, deranjant. ti.am raspuns tie, la "ce bine arata...doar 8RON a costat?" ...stiu ca la astea, pretul variaza intre 10-20e... te rog inca o data eddy sa ma scuzi, problema a fost de exprimare :) am terminat cu offtopicul. |
5 Attachment(s)
poze noi+ un cadou de la prietena mea careia tin sa ii multumesc mult ( te iubesc mult! :oops: )
|
frumos;)
|
foarte frumos a6:oops: este cararama nu ?:)
|
Quote:
naitzu tu numai 1/24 colectionezi pt ca sunt si eu pasionat de cele 1/24??? :D:D:D |
7 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:18. |
- Copyright 2026 4Tuning