![]() |
Re: Faruri si stopuri clare!
nu va mai certati baieti pe tema farurilor
am gasit raspunsul 8) la fel ca geo am facut si eu la Calafat la granita cu bulgarii..... am oprit un cielo cu numere de BG si l-am intrebat de unde si-a cumparat farurile si mi-a raspuns foarte sincer ca dintrun magazin auto din SOFIA cu piese de cielo pe comanda , si la costat 220E asa ca nu-mi mai ramane decat sa astept inca putin , iar daca aici nu vine coletu, fac un drumsi sigur mi le iau e ceva cand esti unicat 8) 8) 8) 8) |
hmmm... 220 euro plus transport... o sa se duca cam sus pretul :(
inca sper sa aduca cineva la noi, in romania... Costas, ce model erau? pe argintiu sau pe negru? |
poi si crezi k in romania ...nu o sa fie tot ...asa mai piperat pretul...parca vad eu kum va duce la 300-400 euro farurile:)
|
Din cate imi aduc aminte...discutia legata de pret era undeva la 350-450 ron. pana la urma cum ramane??
|
hmmm sper sa le aduka cineva si in romania sunt super tari..
|
geo desi eu am optat pt cristal modelul era cel pe care il vroiai tu, pe negru....
o sa -mi cumpar si pe negru, numai faruri sa fie... deocamdata stau cam prost cu banii dar cum ma voi redresa, daca nu aduce nimani in tara voi face o mica excursie si tot le voi cumpara 8) tin prea mult la masina mea pt ai putea refuza asa faruri si la urma urmii ma aleg si cu o excursie desi am un coleg care incearca sa trateze cu niste samsari de la bulgari, ca la urma urmei ei tranziteaza in vest chear prin orasul nostru...... desi stiti si voi cum sunt bulgarii mai ales cei de pe tiruriii "scuze pt simpatizanti..... nu vreau sa jignesc pe nimeni " |
cum mai merge traba cu coletele baieti..... nu se mai ocupa nimeni de farurile astea????????????? prin ianuarie se auzea ceva de martie... mai asteptam ceva in aprilie ???????? asa cum am promis am facut excursia pe la Vidin cu o poza in mana prin toate magazinele lor,(si sincer nu sunt putine de loc) si mai toti aceleas raspunsuri ... nu mai am dar daca astepti o comanda "doua saptamani vine" era ok, si sincer comanda se face la ei cu un avans de "pret intreg", ca sa nu mai vorbesc ca nu au spus 2 aceleas preturi
Un singug magazin mi sa parut mai serios care mi-a pus la "dispozitie" un catalog pe calculatorul lui, si care sincer,omul a spus ca nu promite, pt ca nu mai e la mare cautare si nu stie daca mai gaseste oricum pretul e acelas pe care l-am mai mentionat cu conditia sa mai gaseasca.... omul de legatura are nr meu si nu-mi mai ramane decat sa astept "o minune"....... regret vestile negre pe care le-am adus dar ........asta este... :cry: |
@Costas_speed - eu am discut absolut toate detaliile despre faruri si trimiterea lor spre Buc, pretul final ar fi 450 ron , dar repet ca-mi trebuie BANII de la 50 de doritori si deocamdata suntem doar 3 care vrem sa spargem gheata, deci de vorbit se mai poate vb inca 5 ani pe tema asta fara rezultat.
FACEM COMANDA SAU NU OAMENI BUNI ??? |
a si apropo unde sunteti toti cei 37 care ati votat ?
oare cati din atatia vor pune banii in cont ? astai romanu', vorba lunga ce sa facem. |
pe mine puteti conta 8)
iar pt restul baietilor...fa-te si tu mai explicit... explica si tu care e traba cu contu si ce garantie are ca nu i-si pierde banii :rockon: |
pai o sa va dau un cont in banca unde sa puneti banii, ce garantie crezi ca-ti poate da careva in situatia asta ?
chinezu vrea banii inainte, sa zicem ca as da bani de la mine sa le iau pe toate, eu ce garantie am de la chinez ? |
factura proforma, un contract cu semnatura electronica... un contract semnat de ei in original si scanat sau trimis prin fax.... modalitati de garantie exista destule.
serbane, tu doar nu ai de gand sa le bagi banii in cont si atat?!? cum sa le dai banii fara nicio hartie, fara o garantie din partea lor? |
Daca farurile astea se gasesc si in Bulgaria, de ce sa ne complicam cu comenzi in China ?
|
Quote:
|
gata,prea multe discutii, m-am dat la o parte.
daca este careva care vrea sa continue acest lucru il las si-l ajut cu toate detaliile. oricum daca o sa aduca careva va puteti baza pe un set din partea mea. oricum nu prea imi convenea ideea sa mai aiba inca 49 acelasi lucru cu mine :d |
| All times are GMT +2. The time now is 22:47. |
- Copyright 2026 4Tuning