![]() |
Re: B 13 Bhm ......
pe aceasta cale vreau sa multumesc celui care aseara mi a furta stopurile d p masina. un plus pt el k le a luat cu tot cu becuri . apreciez .
de retinut k stopurile aveau o trasatura aparte ...... asa k ............. |
cand o sa le vezi p alta masina ii spargi fata lu' ala,sau ii faci ceva la masina astfel incat sa il scoata pe el vinovat:))
|
1 Attachment(s)
:sad::sad::sad::sad: tara de *** .... hoti d *** !
|
naspa moment!!!:sad:
|
se pare k a fost simtit si mi a lasat becurile
chiar mi a facut ziua ...... ....... abia astept sa le vad p alta masina ! :D |
asta e traim intr-o tara plina de prosti si hoti(de obicei astia sunt tiganii)daca am fi toti civilizati ar fi prea frumos asa ca nu se poate sa fie numai lucruri bune.
|
geamurile erau mai importante...becurile is mai ieftine...
"traim in romania..." |
1 Attachment(s)
asa a fost masina gasita dimineata
numai bine |
bucurestiii frumooosuuul bucurestiiii, asa este in pantelimon... asa este in berceni eu unul am facut la toba vre 3 prinderi diferite si mai complicate la filet ca sa nu o fure
|
buga frate ..... de unde iau si eu suportu ala de pe stalp in care sunt puse indicatoarele pt temperatura si presiune??????????:shock:
|
Quote:
|
Quote:
e vre o 50 lei dracia ( ceasurile nu sunt incluse :D ) cu masina ta c se mai aude ?? numai bine |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
heloooooo
dupa 2 saptamani in care am fost lovit de varicela si n am iesit din casa ............. TRAIESTEEE ! vor urma niste faruri noi ..... probabil duminica ! asta seara se striga rond ! numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning