Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hyundai tuning (https://forum.4tuning.ro/151-hyundai-tuning.html)
-   -   Idei tuning Accent (https://forum.4tuning.ro/151-hyundai-tuning/65001-idei-tuning-accent.html)

S4ntA 28-06-09 15:38

Re: Idei tuning Accent

Quote:

Originally Posted by speedline92 (Post 2429698)
Salut! :D Sunt curios daca ati mai auzit un crdi cu toba sport; se aude frumos? sau suna a tractor, ca alte dieseluri.:-P

La Pilot si-a facut cineva evacuarea pe un accent crdi ... si se auzea bine ;) (dar nu a inlocuit doar finala :) )

B-67-LCK 09-08-09 08:47

idei pt tuning stopuri spate cu doar 120 lei

B-67-LCK 09-08-09 08:47

scz 12 lei

S4ntA 09-08-09 21:50

Mai nou se vand idei ?! :rolleyes2

magicklubmixx 23-06-10 15:02

Se vand idei la kilogram... 12 lei kilogramul. E cam absurd ce zici... In fine... ia spuneti baietii... ceva modificari? Santa... la tine le stiu...

S4ntA 23-06-10 15:06

nu se mai posteaza pe topicu asta de la revolutie

magicklubmixx 23-06-10 15:38

Nu are nimic... oricum va urma o noua revolutie!

Misu24 10-07-10 12:08

salut ma puteti ajuta si pe mine? pot sa pun subwoofer pe un hyundai accent care are castofonul original al masinii ? adik are iesire pentru asa ceva

magicklubmixx 10-07-10 13:14

Nu are iesire pentru subwoofer din nefericire, pt tine....:sad:

ko2-86lsz 02-11-10 21:55

2 Attachment(s)
sal am si io un accent care ma poate ajuta si pe mune cu o suspesie reglabila

CATALINMUNTE 02-12-10 14:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by magicklubmixx (Post 1620669)
Era o gluma. Masina merge modificata pe ici pe colo. Pacat ca in realitate nu se gasesc anumite chestii pentru ea, cum ar fi: faruri cu angel eyes si lupa, stopuri pe led, un kit finutz din fibra...si ar mai fi cateva...ce sa ii faci...e nou modelul si sa speram ca o sa apara cat de curand! Bafta!

Salut se gasesc mai multe lucruri pentru Accent si nu numai. Eu am luat legatura cu o firma din corea si am primit o lista de preturi pentru mai multe modele de Hyundai printre care si Accentul nou (MC). Problema este ca nu accepta comanda decat de la mini 15000 Euro in sus.

Din pacate nu pot atasa fisierul aici, primesc un mesaj cu "revizie tehnica", dar pentru cei interesati va rog sa adaugati id:catalinmunteanu2001 si veti primi lista de accesorii. Poate reusim sa ne adunam mai multi si sa facem o comanda sau poate exista cineva care poate negocia in termeni acceptabili:peace: oferta.

Robertuts 21-07-12 22:24

Salut.Am si eu cateva intrebari..Daca pun becuri albe la faruri si proiectoare,pot sa gasesc si cu omologare ? in spate la numar pot sa pun leduri albe smd sau nici acolo nu e legal ?

Aveti idee de preturi pentru pleoape ? sau ptr. folie pe geamurile din spate ? am un hyundai accent negru si vreau sa il revitalizez putin..

Dar pentru a innegri semnalizarile si stopurile din spate ? sau sa le fac fumurii ? cum pot sa fac asta si sa fie omologate ?

Inca ceva..as vrea sa ii dau cu polish ca are multe zgarieturi de la praf si alte chestii,dar am sters-o putin pe spoiler in garaj,merita sa cumpar un spray din ala si sa ii dau putin pe spoiler inainte de polish ?

Si o ultima intrebare,pentru leduri de interior sau leduri pt bord unde trebuie sa merg ? e dificil de schimbat iluminatul din bord ?

Afecteaza aceste modificari garantia sau alte chestii ?

Multumesc frumos !

Robert

Robertuts 22-07-12 03:59

Quote:

Originally Posted by Robertuts (Post 5110629)
Salut.Am si eu cateva intrebari..Daca pun becuri albe la faruri si proiectoare,pot sa gasesc si cu omologare ? in spate la numar pot sa pun leduri albe smd sau nici acolo nu e legal ?

Aveti idee de preturi pentru pleoape ? sau ptr. folie pe geamurile din spate ? am un hyundai accent negru si vreau sa il revitalizez putin..

Dar pentru a innegri semnalizarile si stopurile din spate ? sau sa le fac fumurii ? cum pot sa fac asta si sa fie omologate ?

Inca ceva..as vrea sa ii dau cu polish ca are multe zgarieturi de la praf si alte chestii,dar am sters-o putin pe spoiler in garaj,merita sa cumpar un spray din ala si sa ii dau putin pe spoiler inainte de polish ?

Si o ultima intrebare,pentru leduri de interior sau leduri pt bord unde trebuie sa merg ? e dificil de schimbat iluminatul din bord ?

Afecteaza aceste modificari garantia sau alte chestii ?

Multumesc frumos !

Robert

Scuzati-mi posturile dar nu mai pot edita si mai vreau sa stiu ceva.
Sunt incepator,mai am 4 luni pana la un an.daca pun folie de 5% transparenta,e clar ca nu decupez in spate la cati bani dau,e posibil sa am probleme cu politia pt ca nu se vede semnul de incepator din spate ?

Inca ceva,pot pune folie si pe semnalizari si pe triple(stopuri) ? si sa fie omologata ? adica sa nu se ia baietii de mine ca n-am omologare pt ele.ma gandesc ca ar arata frumusel,dar nu stiu daca se poate si cu omologare.in plus,merita ? adica fiind pe exterior,nu se exfoliaza ? ca nu e ca pe geamuri pe interior..se pune praf..sau la spalatorie..ce spuneti ?

cioboata 23-02-14 22:09

Quote:

Originally Posted by magicklubmixx (Post 1722657)
I-am modificat in cele din urma si ledurile din bord. Acum sunt rosii... :X

salut....cum ai modificat becurile din bord ca ma intereseaza si pe mine pt accentul meu

All times are GMT +2. The time now is 07:13.

- Copyright 2026 4Tuning