Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Noul Bravo 150 de cai vs. Octavia 1.8T (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/64933-noul-bravo-150-cai-vs-octavia-1-8t.html)

b01uxd 14-02-08 19:17

Re: Noul Bravo 150 de cai vs Octavia 1.8T

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1357369)
sefu...mie imi plac alfele chiar foarte mult...singura mea problema este atitudinea ta de cacat, gratuita, fata de grupul VAG...nu inteleg...sunt masini mult mai fiabile si mult mai rapide (vorbim de vw-urile de rand si alfele de rand :)) dar ce-i drept nu sunt nici pe departe atat de sexy si aratoase...si inca o data zic ca alfele sunt prietenele tdi-urilor si in nici un caz invers :) eu am vandut masina mea, dar YDT-ul mai are inca golful si iti/va poate demonstra ce inseamna tdi power :D

foarte adevarat, am si alfa si seat(grupu lu vag), ca performante desi alfa e putin mai puternica mi se pare ca nu e cu mult peste, dar ca aspect si tren de rulare.......alfa e cam peste....oricum dak se petrece ceva cu italience vs nemtesti...vin si io:D

Eddie C. 14-02-08 19:17

Am vazut ce poate YDT-ul si eu momentan nu emit pretentii ca nu imi permite masina de nici o culoare.Am un tovaras cu un GTA 147 si o sa vdm cum stau ei.Oricum nu cred ca am zis eu vreodata ca Vag-urile ar fi masini proste sau mai rau cu motoare cu performante indoielnice.Singurul lucru pe care l-am zis e ca nu mi-as lua Vw si raman la parerea mea(si sa stii ca e o parere pe care mi-am facut-o datorita sau mai bine zis din cauza romanilor:D ).da hai ca ii fac omului offtopic aici:lol:.Daca vrei ne mai "ciondanim" la mine pe thread:D:D

b01uxd 14-02-08 19:20

Quote:

Originally Posted by Eddie C. (Post 1357003)
Ai tu ce ai cu Alfele vad!:D:D Asa m-a innebunit si YDT-ul aseara cu TDI-urile voastre!:D:D Eu zic ca sunt prieteni intre ei:lol::lol:

zi si mie de unde iei piese , ca .....in general astea de alfa sunt cam scumpe p unde le gasesc eu:P, aaa si inca o chestie sunt vag-urile facute mai din ciocan da......sunt mult mai fiabile.....o zic din proprie experienta

tzatzichi 14-02-08 21:19

daca nu emiti pretentii in fata YDT-ului,lasa k incercam cu "cotetul" meu tdi.daca ma bati ai tot respectul meu...insa daca va fi invers...cred k ar trebui sa te mai gandesti o data inainte de a scrie ceva despre VW TDI.parerea mea ;)

zGb 15-02-08 01:08

Quote:

Originally Posted by Eddie C. (Post 1357444)
Am un tovaras cu un GTA 147 si o sa vdm cum stau ei.

Golfu in fata evident :) (asta daca ii merge bine masina)

Eddie C. 15-02-08 02:51

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1358175)
Golfu in fata evident :) (asta daca ii merge bine masina)

Mai nu stiu ce sa zic aici.O sa vdm.Pana una alta maine o sa fiu si eu si Gta-u in victoriei.poate se strang si ceva tdi-uri.Sa vdm ce o sa fie.Eu cu a mea Alfa nu stiu ce sa zic,nu e del;oc in mintile ei ca e in "lucru" si am si o mica mareee problema cu acceleratia da cred ca ma voi baga si eu la ceva.:D

Eddie C. 15-02-08 02:53

Quote:

Originally Posted by tzatzichi (Post 1357756)
daca nu emiti pretentii in fata YDT-ului,lasa k incercam cu "cotetul" meu tdi.daca ma bati ai tot respectul meu...insa daca va fi invers...cred k ar trebui sa te mai gandesti o data inainte de a scrie ceva despre VW TDI.parerea mea ;)

Facem si asta.da pt a o mia oara zic NU AM ZIS NIMIC DE MOTOARELE Vag oricare ar fi ele.Am zis ca eu nu mi-as lua VW.atat.ca nu imi place cum arata nici un model.:lol::lol:

zGb 15-02-08 11:34

alte tdi-uri n-au ce sa faca cu o alfa GTA...ma refer la 1.9 sau 2.5...eram doar eu si ydt, poate si wtf

bogdan_wrc 15-02-08 11:43

si ceky?
si daca WTFu iese asa cum e preconizat, nu prea ar mai avea nici el treaba cu GTAurile :)

astept si eu un GTA dupa ce reinstalez "windowsu" nou...

Eddie C. 15-02-08 12:00

Mai eu nu stiu decio nu imi dau cu parerea.Zic doar ca ar fi interesant sa vad o cursa intre YDT si Gta dar Ydt-ul e plecat in vacantaza deci nu se poate pt moment.Oricum GTA-ul este mai mult decat stock.Oricum vdm diseara ce o sa fie.Sper sa imi rezolv si eu acceleratia(e pe cablu si e praf nu pot sa urc mai mult de 5000 de ture maxim)

rockerash 15-02-08 13:09

Lasa frate , tre sa fie distractiv, nu ne scoatem ochii acuma......! see ya!

ro_night_rider 15-02-08 13:21

Ma bag si eu cu o honda de 117cai din 2003.
Deranjeaza pe cineva ca numele ei contine cbr? :P, glumesc, ne vedem deseara, o sa vin cu un megane 2 visiniu...

rockerash 15-02-08 13:49

Quote:

Originally Posted by ro_night_rider (Post 1358895)
Ma bag si eu cu o honda de 117cai din 2003.
Deranjeaza pe cineva ca numele ei contine cbr? :P, glumesc, ne vedem deseara, o sa vin cu un megane 2 visiniu...

Io ma dau cu tine cu RR-ul tau daca vi diseara cu casca, pantaloni de panza si aparatoare de vara peste tricou. Sunt convins ca nu faci nici 100 m pe canceru asta.....:)) ; iar la cum accelereaza mobrata cred ca o sa-ti cada membrele toate odata de frig!
see ya .....

b01uxd 15-02-08 13:54

deci diseara apare un Gta in vicotriei??? vin si io:D doar sal admir

rockerash 15-02-08 13:57

Esti binevenit!

All times are GMT +2. The time now is 13:31.

- Copyright 2026 4Tuning