![]() |
Re: Noul Bravo 150 de cai vs Octavia 1.8T
Quote:
|
Am vazut ce poate YDT-ul si eu momentan nu emit pretentii ca nu imi permite masina de nici o culoare.Am un tovaras cu un GTA 147 si o sa vdm cum stau ei.Oricum nu cred ca am zis eu vreodata ca Vag-urile ar fi masini proste sau mai rau cu motoare cu performante indoielnice.Singurul lucru pe care l-am zis e ca nu mi-as lua Vw si raman la parerea mea(si sa stii ca e o parere pe care mi-am facut-o datorita sau mai bine zis din cauza romanilor:D ).da hai ca ii fac omului offtopic aici:lol:.Daca vrei ne mai "ciondanim" la mine pe thread:D:D
|
Quote:
|
daca nu emiti pretentii in fata YDT-ului,lasa k incercam cu "cotetul" meu tdi.daca ma bati ai tot respectul meu...insa daca va fi invers...cred k ar trebui sa te mai gandesti o data inainte de a scrie ceva despre VW TDI.parerea mea ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
alte tdi-uri n-au ce sa faca cu o alfa GTA...ma refer la 1.9 sau 2.5...eram doar eu si ydt, poate si wtf
|
si ceky?
si daca WTFu iese asa cum e preconizat, nu prea ar mai avea nici el treaba cu GTAurile :) astept si eu un GTA dupa ce reinstalez "windowsu" nou... |
Mai eu nu stiu decio nu imi dau cu parerea.Zic doar ca ar fi interesant sa vad o cursa intre YDT si Gta dar Ydt-ul e plecat in vacantaza deci nu se poate pt moment.Oricum GTA-ul este mai mult decat stock.Oricum vdm diseara ce o sa fie.Sper sa imi rezolv si eu acceleratia(e pe cablu si e praf nu pot sa urc mai mult de 5000 de ture maxim)
|
Lasa frate , tre sa fie distractiv, nu ne scoatem ochii acuma......! see ya!
|
Ma bag si eu cu o honda de 117cai din 2003.
Deranjeaza pe cineva ca numele ei contine cbr? :P, glumesc, ne vedem deseara, o sa vin cu un megane 2 visiniu... |
Quote:
see ya ..... |
deci diseara apare un Gta in vicotriei??? vin si io:D doar sal admir
|
Esti binevenit!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning