![]() |
Re: Fac La Comanda Subwoofere
9 Attachment(s)
si niste poze cu o incinta pt doua slim-uri de la mac , fabricate in serie limitata, si nu in ultimul rand uriasul magnat ad380 , cu un diametru de 42 cm si 600 w rms . Attachment 595789
Attachment 595790 Attachment 595791 Attachment 595792 Attachment 595793 Attachment 595794 Attachment 595795 |
cat ma costa sa ii faci incinta BR la un Helix P10 Precision?
|
cat ma costa sa imi faci o incinta gen " roata de rezerva" pentru un VW GOLF 5 ( fara roata de rezerva, e un model mai special unde nu iti pune roata , ci compresoare si alte alea :D :)
|
salut , sa inteleg ca vrei o incinta care sa imite rezerva , asfel tu salvezi portbagajul si il folosesti pt . altceva. da se poate face , dar tre sa-mi desenezi un model cu ceva dimensiuni , si sami zici pt ce dif vrei incinta sa o pot calcula si eu. noroc.
|
ideea e ca deja am un TUB , iar difuzorul este de 30 cm si as vrea sa imi scoti difuzorul din tub si sa facem treaba cu roata de rezerva! Inainte de toate as vrea totusi un pret, ca sa nu mai ne complicam aiurea cu discutii peste discutii si cand ajungem la pret pica toata treaba! Astept un PM
|
tiam dat pm
|
1 Attachment(s)
Salut Clau asa ceva ai mai facut sau poti sa imi faci
|
5 Attachment(s)
salut roberto , swe poate face dar plexiglassul e f. scump , eu iau plexic de 10 mm gros , cu 200 ron mp. plus ca si cloroformul e f scump ( cel pt. lipit) nu prea renteaza... plus ca sunetu nu se compara cu mdf. si nici no poti antifona , deci automat ai unde stationare...e mai mult de fitze. totusi zimi pt. ce difuzor vrei incinta . si niste poze cu ce am mai lucrat si eu .
|
:Salut ,numai de curiozitate te am intrebat ca mia placut cum arata incinta si e incinta TL.ce imi propun sa imi fac acuma pt mine,stiu ca nu ar suna foarte bine si ca ar iesi scumpa dar e frumoasa........msi oricum ,iati si tu un concediu ca vad ca lucrezi prea mult:D;)
|
7 Attachment(s)
saptamana asta a fost intradevar f. aglomerata , hai sa mai pun si eu cateva foto cu ce am mai lucrat .
|
claudiu , ti`am trimis un pm cu un dif de 20cm , astept sa intri pe mess sa mai vb !
salut |
Salut da-mi si mie id-ul de messenger sa discutam despre niste produse...Multumesc
|
4 Attachment(s)
ti-am dat pm , si ultima mea creatie , tot pt 2 mac audio aliante 12 black limited . poze + clip facut cam prost cu telefonu , insa sunetu si hahu in care facea portbagaju ... nam mai auzit decat la kicker-ul solo de 18" a lu darkman , caruia ii multumesc pt sprijin . https://www.youtube.com/watch?v=HzRMf7V4YMU
|
claudiu , astept o confirmare ca ai primit offline'ul cu adresa , azi (marti) sper ca poti sa'mi trimiti difu' de 8''....salut
|
a ajuns difu' ...intact :) multam Claudiu ! :)
recomand user si produse :D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning