![]() |
Re: Taxa AUTO - Alte noutati!
da...deci sa vedeti impozite dupa....si sigur o sa gandeasca ei ,,taxa verde" .....am o vaga banuiala ca exista si repercursiuni.....desi ma bucur ca o sa scada.....dar avem de asteptat
|
ce scade bah????? scade in unele locuri cu 50-100 euro??? ma cac pe ei....pe tinta ce ma intereseaza pe mine, adica motoarele de 1.9 tdi, din 998 de euro, platesc 890......mare smekerie......astia chiar isi bat joc de noi...........ce e cu U.E. asta de nu ne da in judecata odata, innebunesc :((
|
da e bataie de joc cu asta isi bat joc de noi
|
o scadere destul de mare la cele euro 2 --- 10-11 ani ! oricum e aiurea cum au gandit-o pana acum ziceau ca nu vor ca RO sa devina un gunoi dar ei au scazut la alea foarte vechi si crescut la astea noi ! ce o mai invart ..oricum nu va ramane nici asa ! bataie de joc ! ori scad calumea la toate ori o scot de tot ori baga-ti pwl2 numai sa fie ceva sigur sa nu mai invarta omul atat!
|
Quote:
asta e un exemplu JKDGH7886JGHF987JHE2 ca asta cred ca este euro 2 masina ta..dar in fine am zis cred! bafta! |
Fratilor niste animale ne conduc !!!
Cum este posibil asa ceva ca penrtru o masina care are norma de poluare euro 1-2 , sa dai mai putin si pt o masina care are euro 4 sa dai mai mult ???? INCREDIBIL ! O sa ajunga Bucurestiul asta in viitorul apropiat un infern o sa ne uscam de la toata otrava asta !!! Mare pacat ....:sad::sad: |
Eu ce sa zic,sunt asa de obisnuit cu legile di romania incat sunt aproape 1oo% ca nu reduc taxa ci o inlocuiesc cu taxa....(sa vedem ce le mai trece prin cap)
|
niste idioti ne conduc,numai stiu ce taxe sa bage sa incurce omu
|
Quote:
cel mai usr este sa dai un telefon la 931 informatii si sa ceri un numer de telefon de la rar-ul din judetul tau, suni acolo si le spui ca ai o masina din 95 cu motor de 1.4 specifici si marca si spui ca vrei sa stii ce euro este, ei iti cer seria masinii si iti si spun pe loc !!! Bafta in continuare !!! Quote:
Dar este mai bine sa suni si sa le dai seria si sa iti spuna ei ce si cum... Nu o data s-o intmplat sa am masina euro3 si cand sa mearga omu sa plateasca taxa i-a scos euro2 ptr ca asa sunt romanii Si ca sa eviti asemenea momente este mai bine sa suni si sa le spui seria !!! Bafta in continuare !!! |
Este incredibil!!...Nu-mi vine sa cred!!!....Prin taxele astea ei vor sa incurajeze mersu pe jos sau ce?!?!...Plus ca astept o masina noua ...:rolleyes2..
|
O mare cioclarie... :D :lol:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
aici aveti tot ce va intereseaza si este OFICIAL !! ;):idea::arrow:
|
orcum ramanem merionetele lor , a acestor escroci care nu stiu alceva decat sa ne omoare cu taxe de tot felul stau si ma gindesc oare salariul omului de rand cind o sa creasca ca sa isi poata plati toate taxele existente acum in romania ???
|
Astia cred ca au facut asa. Au comparat vanzarile de masini noi de anu trecut si importurile de masini sh si au vazut ca e mai profitabila partea cu masinile noi. Si atunci au marit taxa pt masinile noi, urmand ca ei sa incaseze si mai multi bani pe anul asta. Din cate am vazut pe la televizor statul a castigat foarte multi bani cu taxa de prima inmatriculare.
Cel putin asa vad yo lucrurile. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning