Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Poze cu membri si masinile lor (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/642-poze-membri-masinile.html)

n0namee 09-04-04 21:11

Quote:

Originally Posted by \"alex_maxx\"
:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
VREAU MASINA DE NEPOATA FAC ROST SINGUR :D:peace:

:headfones mda ... aici ai dreptate ... numa eu vroiam sa va arat altceva ... MOTIVUL pentru care eu nu am clima in masina ... asa ca :D ... puteti zice ce vreti ... e buna si apa!

Kitana 09-04-04 21:19

buei al3xius mi`ai stricat toata combinatzia te omor !

Hondarul 10-04-04 08:58

Buei d-ra aceasta cu Dinamo pentru eternitate...

Baga niste poze de la mare, sa vedem si noi ce fete sunt in Craiova !!!!

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kitana 10-04-04 17:17

haha hondare n`am mah poze de la mare ... ca sunt prea frumoasa uda sji imi e sa nu te indragosteshti :)) haha glumeam :)

Hondarul 10-04-04 18:32

Mdeah... Cum spuneam... Pustoaica uda... :lol: :lol: :lol:

Nu mai zi de doua ori, ca cine stie... :wink:

De la ce vine Kitana ?

:pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th
:pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th

tekno 10-04-04 19:25

pai daca una e sonnya shi cealalta e kitana, probabil fac parte din generatzia de copii care au crescut utiandu-se la serile mortal kombat :lol: ce mare filosov is... yo am crescut uitandu-ma l knight rider, viper pro motor &co &all that shit :lol:

Kitana 11-04-04 17:43

tekno vezi ca sti din mortal kombat vine da io n`am crescut uitandu`ma la mortal kombat am crescut uitandu`ma la 2 fast 2 furios partea 1 am vazut`o de 20 de ori pe putzin ... iar partea a 2 de 8 ori pana aku`da mai am timp :)) ha ha mortal kombat l`am vazut decat 1 data :))

Kitana 11-04-04 17:46

homdare al cui e frate curu din imagine ... l0l :))

tekno 11-04-04 19:43

amue kitana itzi place? :lol: :weee:

pai deh.. FF shi 2F2F au aparut amu cand nu am ami crescut... :lol:

ace2003 13-04-04 15:55

Quote:

Originally Posted by \"Kitana\"
homdare al cui e frate curu din imagine ... l0l :))

mai rasfoiti site-ul, vedeti ca are si galerie de poze... De pa la saloane

Kitana 13-04-04 16:56

uff vreau sa imi cer scuze celor cere i`am deranjt ... nu ma asteptam sa avetzi reactzia asta ma rog imi pare sincer rau sji daka va deranjeaza doar simpla mea prezenta pe forum as vrea sa`mi spunetzi sa nu mai intru nu vreau sa supar pe nimeni nu vreau sa deranjez pe nimeni ... cam atat am vrut sa va spun .... sji sper sa intzlegetzi ca de sunt o pushtoaika sji nu am relalizat :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( si inca o data scuze celor care i`am deranjat ... cam asta e tot ce vruiam sa spun iar in privinta celor intamplate la \"sunteti microbishti?\" asta e m`am cerat cu un stelist pt fanatismul meu pt dinamo ... asa se intampla cand iubeshti prea mult o echipa ies certuri ... :( sorry

tekno 13-04-04 19:29

i'm happy, topicu cu fotbalu e inchis :mrhappy:

pimp_lex 13-04-04 20:18

fratilor, asta e thread care cere poze........bagati mare poze cu voi :), si Kitana , e ok, poti sa pui poze de la mare, nu se supara nimeni :)

Hondarul 14-04-04 11:41

Numai sa vad sutienul la uscat........ :dribble:

Stiu, sunt un porc... :wink:

Kitana 14-04-04 15:05

haha hondare nu nu o sa`l vezi la uscat :))

All times are GMT +2. The time now is 04:52.

- Copyright 2026 4Tuning